• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Oj, nu är vi uppe på 7000.

  • Telis

    muggles, ha, vi är verkligen synkade!

    Lappis, åååååh, vad gott det låter! Comté är en favvis.

  • Telis

    Jag gillar dom stinkiga jättemycket också! Jag är så sugen på det nu så jag håller på att gå åt. Jag tror att jag ska ta med en röd kittost till BB och fira med så fort Lilleman är ute istället för champagne eller vad nu andra kör med.

  • Telis

    Nej, kryddost gillar inte jag heller. Och sån där som inte smakar så mycket, som hushållsost, den går bort.

    Har ni varit på Wijnjas?

  • Telis

    Åh, du är ett riktigt, riktigt lyllos idag, Lappis! Med krabba, ost, champagne, jobbflyt och franska!

    Nu ska jag sticka och hämta nya bilen. Trevlig fredagskväll allihopa!

  • Telis

    Nu har vi städat ur källarförrådet och en klädkammare, kört ett lass till Myrorna, ett till Stadsmissionen och ett till tippen. Och så har vi varit på Ikea (med vår nya bil!) och köpt lite piffsaker till lägenheten.

    Så imorgon tänker jag ta ett par timmar ledigt och gå på brunch (under förutsättning att jag inte har sån träningsvärk att jag inte tar mig ur sängen. )

  • Telis

    Hej och tusen tack för en supertrevlig brunch. Det var lika kul som vanligt att träffa alla men kanske lite extra kul med Frullan och kängu som jag inte träffat förut!

    Roffe är otroligt söt och en riktig liten flörtis redan.

    Lappis, synd att du inte kunde vara med men jag har också missat en brunch pga bakfylla och jag vet hur det känns. Hoppas pizzan gjorde susen.

    Och hoppas att Bumsis mår bra igen!

    Vänner, glömde säga det igår men grattis till fint RUL!

  • Telis

    Grattis till plusset, september! Nu håller vi tummarna för att det går bra hela vägen!

    Jag har fortfarande inte bestämt mig om vaccinationen och det börjar ju bli hög tid att göra det.

    Frejis, jag blev lite orolig när du smsade och sa att hon var sjuk, skönt om det inte var så farligt! (Jag har iofs inte hört talas om sugblåsor innan men det låter ju inte så farligt iaf?)

    På tal om tidigt, hur tidigt kan man börja läcka mjölk egentligen?

  • Telis

    Hej gosnosen! Kul och spännande att det börjar närma sig. Nu har väl inte jag brytt mig så mycket om genetik någonsin men jag tror att det kommer att kännas som ditt barn när du väl har det i magen. Det gör det för mig, den där första cellen spelar inte så stor roll när man ser den där knodden på UL som ligger och gäspar och sparkar i ens egen mage.

    Har du hört talas om epigenetik? Forskningen kring epigenetik säger att man har en viss uppsättning DNA men det är först i magen som det bestäms hur det DNA:et ska tolkas. Det betyder att om man tog ett och samma befruktade embryo och stoppade in två olika kvinnor (om det nu skulle vara möjligt alltså) så skulle man få ut två olika barn. Man påverkar barnet redan i magen och det är inte alls konstigt om ÄD-barn är lika mamman både till sättet och utseendet.

  • Telis

    Jobbigt med kaninen, Lappis. Han verkar ha varit en väldigt speciell kanin.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor