Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Men Tinga - vilken tur! Då har du ju sparat en massa pengar och kan köpa nåt fint för dem!

  • Liten med Mindre

    Frejis - jag tror bumsis kommer få regera ensam oavsett födselmånad. Om du väntar några år är hon stor nog att hjälpa dig med lobbying för en hund utöver kaninen... 2 mot 1 hemma.

    FruLlis - kan inte Borren få tycka till med om vilket namn det ska vara? Familjeråd?

    Sweet - ha en skön semester! Gissar att du frotterar dig ordentligt med famljen när de nu är tillbaka.

    Frejis igen - jag ska göra mitt bästa för att bara se tjockare ut under några veckor, och inte gravid. Dock har brösten gjort myteri också, och på en vecka växt i alla mina gravid-bh:ar som var för stora förra veckan.

    Dags att ta tag i jobbet, ska försöka åka tidigt idag och gosa med lilltrollet.

    '

  • Liten med Mindre

    koko - massor med kramar. Hur är det, ligger lillebror mest o snuttar, eller äter han konstant? Kommer det något när han suger? Minns att jag kunde amma rätt länge med Mindre, men då kräktes hon ju upp allt i kaskader emellanåt.

    Hoppas att lite ersättning kan göra kvällarna lättare i alla fall!

    Renässanssprej till småfolket var förresten en bra idé, istället för pipetter. Mindre brukar tycka bättre om "pysch pysch" (sprejflaska med balsam) än vad hon tycker om pipetter med saltdroppar till näsan. Kanske även kan få spreja näsan?

    Ego - blir numer helt slut av spinningpasset. Visserligen var jag nog trött av tidiga mornar också, men benen är som spaghetti av ett pass - då jag nästan bara suttit. Undras om det är dålig form eller om jag borde sluta träna andra och bara softa lite själv på cykeln?

  • Liten med Mindre

    koko - du får fläska på med riktig fett-kost och se om något går över i mjölken... Sen ska väl sömn göra underverk med, men du verkar ha svårt att få det just nu stackare. (Klart du får gnälla du med - övertrycket måste ju ut någonstans.)

  • Liten med Mindre

    Frejis - du får mjukstarta med gummiband hemma sen. Och nån snäll yoga utöver promenader.

    Pump törs jag inte ens tänka på. Aj vad ont det skulle göra att pröva.

  • Liten med Mindre

    Vickan - det finns kluriga läkare/barnmorskor. Tänker på den stackars amerikanskan som jag träffade förra helgen, som fick dåligt samvete för att hon längtade efter en kopp te - för det tyckte läkaren minsann inte att hon skulle dricka. Samma person hade tvärt slutat med löpning och vanligt kaffe till förmån för koffeinfritt så fort hon blev gravid. Stackaren!

    Annars har jag yberdåligt samvete. Mindre hade hög feber både igårkväll och i morse. men hon är ju bara lite stillsam då, inte hängig eller gråtig som "vanligt folk", så jag tyckte det kändes ok att åka till en parklek där hon fick gå omkring en kort stund, äta lite och sen sova långlur i vagnen (dagmamman har gjort underverk). Men nu på kvällen är febern upp mot 40 grader och hon var riktigt ledsen efter badet. Usch vad hemskt av mig att dra iväg henne...

    Sen var gårdagen rätt dramatisk med. Min pappa ringde på kvällen o berättade att mormor som i måndags bröt lårbenet, blivit sämre och nog inte skulle överleva natten. fy vad jag bölade igår kväll. hatar verkligen att gråta, och att inte veta utgången. Resultatet blev, fick vi veta i morse, att efter 2 påsar blod började värdena ta sig, och idag var mormor pratbar emellanåt, och hade till och med ätit mat. Snacka om att kastas mellan förtvivlan o hopp... Skickade iväg maken på bröllop som planerat och har, trots sjukdom, haft en mysig dag med Mindre.

  • Liten med Mindre

    morr - brände just min första plåt cookies någonsin. Och jag o Mindre som kämpat så med degen ihop...

    Lilla skrutt har fortfarande hög feber, men hyfsat glad ändå. får se under dagen åt vilket håll det bär av. Mormor verkar fortsatt ganska ok och det är ju skönt.

    Snaily - hon är 87 och rätt så klar i huvudet. Det känns som att det gör det än jobbigare när hon inte klarar av saker, inte kan göra så mycket då hon ser illa och är fysiskt inkapabel. ensamheten hemma eller på ett framtida boende märks mer då.

    Lappis - du får gärna inboxa om du har några tips på matställen i Nice (inget snordyrt), nu är resan bokad i oktober. Måste förhöra Telis när hon är hemma med.

    Izzie - det där med cykelfest låter ju kalas när man vill lära känna fler på orten! Vilken skoj idé.

    Och angående jul - vi började med vartannat år när Mindre låg i magen. mest praktiskt då jag inte ville åka så långt i v 38. Ser mycket fram emot julen hos mina föräldrar i år. Fast bäst vore ju om vi hittat ett fantastiskt hus till dess. Men chansen minskar ju för varje helg... Mest renoveringsobjekt som dyker upp - och då är det nog skönast att lämna dammet för jul på annat håll.

    Lappis - Lofoten - vi var också där i augusti, och jag minns inget om mygg. Bara dyr tråkig mat i affärerna. Färska räkor och grillad val var höjdarna på den resan. Utöver naturen, havet och alla fina dyken i roligt sällskap förstås.

  • Liten med Mindre

    Muggles - bra att du njuter!

    Vickan - Vero Moda i "nya" PUB-huset har en avdelning med Mamaliciuos-kläder på våning 2. Sen har H&M mittemot Åhléns mammakläder med, fast de finns säkert i hålan med. På Åhléns är det dock magert.

    Lappis - tur att akupunktörerna slipper våndas över ditt leverne sista veckan! Tror säkert ni är i fin form snart maken o du.

  • Liten med Mindre

    Izzie - angående efterätter så funkar ju alltid äppelpaj så här års, behöver ju inte vara rykande varm heller. Smulpaj i portionsglas kan se tjusigt ut oxå.

    Eller äppel/päronsallad med turkisk yoghurt+ ringlad lönnsirap+ stött kardemumma från kapsel. Svenska äpplen förstås...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor