• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    mugglan - jag är superdålig på sammanfattningar men kan åtminstone informera om att nennelainen är på VUL just nu!!!

  • Lapinette

    mugglan - hur har du haft det? Piggelin har nämnt något om mängder av cava!

  • Lapinette

    Telis - visst är Gourdon mysigt! och i Vence har maken bott.

    Liten - just det gällande restaurangtips så har jag främst sådana i Mougin (som ligger strax ovanför Cannes). I Nice har vi faktiskt inte varit så ofta då maken inte är speciellt förtjust i Nice. När vi varit där har det blivit moules nere på blomstertorget efter lite inlines utmed Promenade des anglais.

    nenne - 9 är en bra siffra ... sa de åtminstone till mig på CvL. Lagom mycket, inte överstimulerad och förhoppningsvis toppkvalitet. Minns inte, hur mycket blev det senast?

    Telis igen - visst det är inte bråttom när man står i kö för adoption men vi får inte påbörja hemutredningen förrän vi gått kursen och till hemutredningen kan det också vara 3-6 månaders kö. Vill ju helst vara klara och utredda till nästa sommar då vi har stått 2 år i kö och förhoppningsvis kan skicka våra papper till Sydkorea.

  • Lapinette

    Och idag är det den 09.09.2009!

    Telis - vi får se om vi flyttar tillbaka! Maken sa imorse att vi "köper vårt barn" och sen drar vi om vi byter regering. Han satt och läste om alla höjda skatter som de vill dra igenom om de återtar makten.

  • Lapinette

    Ahhh... så mycket kvar! Hur länge var ni i Nice ... kändes som du har varit borta i en evighet. Vad är planerna för de kommande två veckorna?

  • Lapinette

    Nej, nu drar min kollega i mig ... lunchtime!

  • Lapinette

    EA - stödkramar! Superjobbigt när man vet att man måste men inte alls har lust. Har tyvärr inga råd att komma med än att åtminstone försöka få till det ett par gånger för annars sitter man där med skitdåligt samvete efteråt ... att man inte försökte alls.

    nenne - så klart det är bra tecken!!!

    Telis - ahhh ni bodde i Antibes. Där bor vår kompis (intresseklubben antecknar)! Brukade besöka en bra italienare i Antibes ... men kommer omöjligt ihåg vad den heter?

  • Lapinette

    nenne - jag tror det har hunnit rinna ned på 5 minuter dvs att du inte behöver spraya igen. Själv höll jag ju på att nysa som en tok hela tiden men äggen växte bra ändå.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor