• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    mugglan - det låter som du har bestämt dig !

    snaily - du får googla efter speciella och vackra orglar.

  • Lapinette

    AM - om jag kort ska beskriva min bror så har han precis tagit motorcykelkort och glider omkring på en Honda. Han gillar att grilla och laga mat, spela golf och renovera sitt hus. Han driver eget företag och pendlar mycket till sina kollegor i Göteborg. Han är fd svensk mästare i latinamerikansk dans och har varit både tränare och domare på det området men spelar även squash och har pysslat med simning i sin ungdom. Hittar du någon bra upplevelse till honom? Sen skulle jag vilja spexa/göra något skoj på hans fest ... men inväntar först inbjudan innan jag tar ställning till det (beroende på vilket slags upplägg han ska ha på festen).

  • Lapinette

    Frejis - så ni har äntligen hittat till Rolfs kök (har för mig att ni inte varit där tidigare)! Ska själv till Underbar ikväll och äta libanesiskt med väninna. Sen får vi se om vi orkar ta oss till Grill för en drink .

    Snaily - blir hela tiden avis på ert friluftsliv ... äta lunch på en fjälltopp!!

    AM - där tänkte vi i princip lika ... hur i helsike dyker man i en coctail? Eller är det i coctailklänning? Eller häller man coctailen över sig? Hmmm.. får det inte riktigt att gå ihop.

    Liten - fotokurs låter roligt. Jag är som dig och får skäll av maken för att jag inte tittat noga på inställningarna. Han leker hej vilt med olika inställningar och ibland när jag får den efter honom så har han ställt om allt till något superkrångligt. Tycker däremot att mina motiv och sätt att se bilderna är bättre än hans ... medan han är teknikern.

  • Lapinette

    Ore - kameran är makens senaste "pryl". Han kan sitta hemma och leka med den ... ta på blommorna, på hustaken etc med olika slags inställningar.

  • Lapinette

    Själv googlar jag vidare på olika resmål. Dagens i-landsproblem är vart vi ska spendera vår troligen sista sommar utan barn?

  • Lapinette

    Ska jag dyka så får det banne mig bli coctaildykning. Låter så himla trevligt !

    Akta dig snaily jag kanske tar dig på orden och kommer upp.

    Har faktiskt aldrig hört grannens korv skälla. Han kommer dock jämnt fram för att hälsa ... i lugn mak, inte några hopp fast korvar kanske aldrig hoppar?

    Jag förstår att det är bäst att passa på innan restaurangen stänger.

  • Lapinette

    Den här korven är drygt ett år gammal men har faktiskt aldrig hoppat ... trodde att det var lite jobbigt för korvar .

    Ja, det är finns massor man vill se och göra innan det är dags för barn ... fast livet tar ju inte slut för att man har fått barn det blir ju bara lite svårare att åka iväg på några äventyrsresor. Thailand/sydostasien är något jag väntar med tills vi har barn, rent generellt badsemestrar för det funkar ju även då.

    Har ingen vetekudde men har länge tänkt införskaffa spikmatta.

  • Lapinette

    Så coctaildykning har faktiskt något med coctail att göra!!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor