Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Men Piggis - hur går det ihop sig. Att vara seg i bröllopsplaneringen, och samtidigt gilla att fixa större kalas... Eller missförstod jag kräftskive-syftet förut?



  • Liten med Mindre

    Piggis - ja, det är ju en annans sorts organiserande, om ni inte vill slå till på ett bröllop hemma förstås. Men ska man ändå gifta sig kan det ju vara med dunder o brak...

  • Liten med Mindre

    BS - Mindre verkar krya på sig, febern på väg nedåt såg det ut som i morse. Mormor o morfar pysslar om henne idag. De är snälla. Pysslade om gammelmormor i helgen, och nu barnbarnet. Det får bli en fin julklapp!

    Kanske är det nåt som går det där med kräkas, Mindre kräktes också både lördag o söndag, mellan 11 o 12 båda dagarna. Fast ena dagen tror jag hon satte typ gräs i halsen medan hon åt korvbröd, och andra dagen mumsade hon smörklickar och kakdeg vid köksbänken. Tur att jag precis lyft undan bunken med kakdeg... Men lite märkligt är det ju med samma tid varje dag. Minns bara att hon kräkts en gång i somras i övrigt.

    BS - mysigt att byta Iris mot hundvalp en liten stund... Omväxling förnöjer.

  • Liten med Mindre

    AM - glömde ju - skoj att dopet gick fint. Hoppas dramatiken inte förtog högtidligheten. Håller med om att tårtor o kakor hellre får vara goda än fina (även om min dråpliga bröllopstårta fortfarande retar mig...).

  • Liten med Mindre

    Hallå - nu kan ni komma in o skvallra igen. Behöver lite underhållning...

  • Liten med Mindre

    Piggelin - de är lite läskiga de där mäklarna. Fina bilder förvisso, men helt fel. Undrar om man på visningen kan fråga var snacksen tog vägen?

    Sovrumstapeten - hualigen!

  • Liten med Mindre

    BS - du får ta med klädnypor till näsan... Det är jättejobbigt med illaluktande människor, och jag drar mig verkligen för att säga till någon att de luktar skunk. Illa nog när maken har en tröja som luktar surt - jag känner av det men inte han (även när jag inte är gravid). Fast maken säger jag förstås till även om det känns kymigt.

    September - det är dåligt med matlusten hos Mindre med. Och rätt så gnälligt. Men imorgon får hon gå till dagmamman och äta vad hon har lust med. Nån gång blir de hungriga igen.

    Frejis - undrar - köpte du en till kofta från ett märke som varit dåligt tidigare?
    Uppskattar Ninis promenader i parken?

    Piggelin - induktionshäll är ett måste när vi hittar hus. Bli numer vansinnig att vänta på vanliga plattor när vi är borta. Det är värt att byta kastruller. Makens största ångest med vår lägenhet är att han valde 2 vanliga o 2 induktionsplattor för att kunna använda gamla kastruller.

  • Liten med Mindre

    Åhå - fick just en räddningsplanka ifall jag inte får tjänsten jag vill ha. En kollega (som var min chef på förra jobbet) kom och undrade om jag skulle vilja assistera honom som projektledare på halvtid under ett halvår - ifall jag inte får den andra tjänsten. Häpp - då får jag i alla fall göra något nytt tills det är dags att gå hem med Grynet. Tror nog min nuvarande chef kan gå med på det...hoppas!

    Fast helst vill jag ju ha det andra jobbet...

    Ursäkta tjatandet.

    Ser också fram emot Piggelins bröllopsplanering. Visserligen verkar vi ha skrämt in koko i sambo-skapet ett tag till med våra vilda planer...

  • Liten med Mindre

    BS - Irmelin heter ett barn i bekantskapskretsen.

  • Liten med Mindre

    En fördel till med induktion och småbarn - är att plattorna i sig inte blir varma. Endast uppvärmda av grytan som står ovanpå. Sen är ju grytorna på spisen oftast off limits för små händer ändå. Men oj vad lockande de är.

    Jag tycker det är så mysigt när Mindre vill upp i famnen och "titta" när något är på spisen, och att hon faktiskt vill smaka oftast. Men inte äppelmos...

    Sin älskade pall får hon bara ha på diskbänksidan av köket...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor