• _koko_

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej clownis, kul att höra från dig! Klart de små är värda all smärta i världen, men foglossning i över ett år låter hemskt! Jag hoppas ju att både det och läckaget försvinner direkt efter förlossningen... Är även jag nyfiken på hur ni har det?

    snaily - Tack för kramen! Det är lätt att stå ut när man vet vad det beror på och att det inte är farligt, men det är ju lite läskigt ändå.

    ore - Vi köpte maxicosiadapter till vår vagn, men den måste SKRUVAS fast i chassit, helt värdelöst! Så kolla det innan du bestämmer dig!

    Välkommen hem till BS och vickan!
    KRAM till lappis!
    Tankarna är hos tinga o piff!

    AM - Tack för tvättips, ska helt klart köpa flaskan till sköljmedel iaf!

    Sov gott i värmen! Hoppas du slipper jobba hela natten, snaily.

  • _koko_

    Just det, start - didrikssons barnoveraller fick jättedåligt resultat i plus i vintras, kommer dock inte ihåg varför de var dåliga...

  • _koko_

    Åh, clownis! Det går ju inte alls att sätta sig in i din situation!! Man blir ordentligt påmind om att uppskatta varje dag man har tillsammans med sina älskade. Igår skulle min kompis förstfödde firat sin andra födelsedag. Jag tände ett ljus och tänkte på livets bräcklighet en stund.

    Såg det ni skrev om foglossning och att ligga på sidan. Jag kan ju bara ligga på sidan, kanske därför jag har så ont på morgnarna?

    Hoppas ni får en rolig träff i gbg i morgon och att madonna är grym!

    telis - Shit, vad tiden går!!

    frejis - Kanske ses vi på bb då, det vore roligt!

    Nu sova!

  • _koko_

    Ore - Grattis till vagnbeställningen, hoppas du blir nöjd!!

    Håller helt med om att man borde få inseminera som ensamstående! Kan det förresten vara en jämställdhetsgrej, dvs att ensamstående män inte kan seminera, och då ska ensamstående kvinnor inte heller få göra det? Säger absolut inte att jag tycker det är bra om det nu skulle vara så, men kan det vara en förklaring?

    Åååh, har så ont i huvudet idag! Drack så mycket vatten jag bara kunde igår, kanske blev det inte tillräckligt ändå eller så är det något annat. Jobbigt är det hur som helst. Idag håller jag mig med andra ord inne, det underbara vädret till trots.

    Var och storhandlade i förmiddags, kändes väldigt konstigt att köpa blöjor i storlek 1...
    Måste leta reda på listan med bra-att-ha-hemma från conny, en del grejjer är ju förbrukningsgrejjer och behöver nog kompletteras.

    Nu ska jag gå och titta i skåpen och fundera på middag, kantarellsoppa och scones, kan det vara något...?

  • _koko_

    FUUUUUUCK!!! Blev av med ett skitlångt inlägg!

    Ok, sammanfattning:
    BS - Ska till bm i morgon, får trycket kollat då. Tack för varningen!

    AM - Blä för mollusker, själv hade jag tydligen skabb när jag var liten...

    AM - Vi tänkte att blöjorna går ju åt förr eller senare. Fick 2 olika väskor på bb sist, men tänkte att vi kan ju inte räkna med det den här gången också.

    Ska till jobbet i morgon, de sista tre skälvande dagarna.
    Kram på er!

  • _koko_

    Vickan - Åh, inotyol, min favvo-barnsalva. Fast den kan missfärga kläder, så man får vara lite försiktig.

  • _koko_

    We're back in business! Har fortfarande lite ont i huvudet, men inte alls som igår. Trycket låg på 115/70, dvs helt ok, så ingen begynnande havandeskapsförgiftning, puh!!
    Lillebror har även skärpt till sig och flyttat ner huvudet igen, men han är helt rörlig, så det är ju ingen garanti att han kommer ligga kvar så. Men jag tror att han kommer att göra det. Fick även ett snabbt ul för att bekräfta att det var huvudet som var neråt (hon var inte osäker men brukade göra så eftersom konsekvenserna av att ha fel kan bli ganska stora, bra inställning säger jag!).
    Alla värden bra och nu kanske jag inte kommer träffa henne något mer innan förlossningen (hon är på semester när jag ska dit om 2 veckor), hur konstigt är inte det?? Ska vi få ett barn om några veckor???

    tinga - Stort grattis till hus-tillträde, men ÅÅÅÅH, vad tråkigt att piff blivit förkyld. Hoppas det går över fort.

    vänner - För mig funkade inte tapetsökningen, jag fick upp samma tapet oavsett vad jag klickade på...

    BS - Jobbigt med allergi, är det också något som kan växa bort (som de flesta matallergier ju verkar vara hos barn)?

    snaily - Mysigt med förlovningsfirande, grattis i förskott! Progget tar nog bort dina spottings, jag hoppas dock att det gör betydligt mer än så. Men jag vet också precis hur jobbiga spekulationerna är, så jag ska inte säga något mer om det.

    Sambon är och tittar på en beggad syskonvagn as we speek! Hoppas så att han tycker den är bra, för den går inte att köpa ny i sverige längre, och det som gör den bra är att man kan ha sittdelarna (en eller båda) mot sig, vilket man knappt kan i någon annan vagn (utom t ex icandyn för 10 papp...), och det tycker jag är viktigt eftersom jag tror att vi kommer att använda den rätt länge (conny älskar att åka vagn och honom vände vi inte förrän han var en bra bit över året). Men jag har inte släppt sjaltanken heller, sparar vi några tusen på vagnen kan jag ju köpa en sjal också.

    cicci - Hihihi, fortfarande inget namn! För mig tog det väl 3 veckor tror jag innan conny fick sitt, fast betydligt längre innan pappren var inskickade iofs...

    frejis - Du prenumererar iaf på allt NYTT i samband med graviditet i den här tråden. Bra att bumsisbebis växer.

  • _koko_

    Skräp! inte blev det något vagnköp inte. Sambon tyckte den verkade alldeles för ranglig, och jag litar på honom. Det finns kanske en anledning till att babyland slutade sälja den förra året... Så nu är jag tillbaka på ruta ett. Någon av de närmaste dagarna blir det nog en sväng till st eriksplan där det ska finnas en butik som specialiserat sig på ergonomiska sjalar och selar.

    vänner - Ja, det känns faktiskt precis lika overkligt som sist! Jag har ju ingen aning om hur den här bebisen kommer att se ut eller vilket temperament den kommer ha... Och sen har jag glömt så mycket också, minns knappt hur det är att ha en liten bebis, trots att det inte är länge sedan...
    Fy, vad jobbigt det låter med ditt illamående!!! Jag har ju som bekant mått rätt illa den här gången, men inte alls på den nivån! Din chef verkar ju se potential i dig, kanske skulle du bli en jättebra chef?

    Plockade lite röda vinbär när jag kom hem ikväll som jag nu äter mycket försiktigt. För ett par år sedan kom det med en tvestjärt som nöp mig i tungan! Ryser fortfarande när jag tänker på det...

    Borde gå och lägga i en toning i håret nu när jag har chansen (utväxten är HEMSK!!!), men jag orkar verkligen inte... Funderar på att ringa min frisör i morgon och kolla om hon kan klämma in en toning också när jag ska klippa mig på onsdag, så slipper jag göra det själv...

  • _koko_

    snorkis - Känner även jag igen känslan och tror som muggles att det är kalla fötter eftersom man är på väg in i något nytt som man inte vet något om. Jag har fått panik flera gånger under den här graviditeten och undrat hur det ska gå med TVÅ barn, vi som har det så bra med ett... Men nu har jag landat och ser fram emot det jättemycket.

    BS - Jag köper och samlar frön och sår mest faktiskt, och det funkar rätt bra. Sen är jag tyvärr värdelös på att rensa, så våra rabatter ser ut som skit ändå...
    Kan det inte vara så att det som blommar just nu på trädgårdshandeln är så hårt uppdrivet att det får svårt att klara sig sen? Lupiner älskar förresten jag också, och tycker inte alls att det är ogräs!!

    AM - Åh, Livia är ju för SKÖN!!
    www.babydesign.se, verkar som en mysig butik utifrån vad de själva skriver på hemsidan.

    Lappis - La nästan i en toning i morse, men sen vaknade conny och då blev det inte av. Känner mig lite snål idag, så jag tror det får bli hemtoning ändå. Lustigt, jag ska också på ansiktsbehandling idag och klippa mig i morgon.

    Faktiskt måste jag dra strax!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor