• muggles

    Telis: jag såg till slut

    Vickan: du kommer nog att boa du också, det brukar komma naturligt i den senare delen av grav. Jag kan hålla med om att det är liiite tidigt att barnsäkra huset - du kan ju börja när barnet gör krypansatser (normalt runt 8-9 mån)

  • muggles

    EA: men hur skulle ditt funderande påverkar ägglossningen el spermiernas träffsäkerhet, el hur väl ägget fäster i livmodern, el hur väl ägget delar sig??? Mkt av det här är ärftliga grejer. Jag tror att vår fertilitet påverkas av ärftlighet och av miljö men inte av psykiska orsaker. Jag tycker det är helt logiskt att det inte kan påverkas av psyket Om det vore så att din kropp skulle påverkas av ditt psyke - hur kommer det sig att din mens funkar varje månad tex? Borde inte den strula också då?

    Sept: hoppas du inte slutar hänga här för att vi deppade ihop lite! Återkom med besked om VUL:et!

    Telis: det kommer nog med boande på slutet för din del också, det skulle förvåna mig annars. Känner du ngt fladder i magen?

  • muggles

    Nu ska jag snart iväg och skriva kontrakt kl 10, sedan kundmöte fr kl 12 och framåt, så kan inte in här på hela dagen tror jag. Ikväll är Piggelin med familj hemma på middag/ostbricka så vet inte när jag hinner in här...

    Ha en grym FREDAG tjejer!

  • muggles
    Ore skrev 2009-10-18 11:26:46 följande:
    om jag har tråkigt på förlossningen
    Så du tror att du kommer att få TRÅKIGT på förlossningen och ha ro att läsa bok
  • muggles

    Jag löser strykproblemet såhär: jag köper i princip inga kläder som behöver strykas

    Nenne: jag vet jag såg det efter korten var tagna. Attans att våra dildos skulle kasta sådana skuggor!

  • muggles

    Vickan: träden är från Svenskt tenn faktiskt, beställde det på nätet. Jag gillar det supermkt, annars är våra gardiner i v-rum + kök från Marimekko.

    Ore: kvällen när jag fick förvärkar låg vi och tittade på en DVD-film och det kändes som lätt mensvärk. Nästa dag när det kom riktiga värkar var det inte tal om att ha tråkigt. Men förlossningar är så olika så vem vet? På BB hann inte jag heller med ngt annat än amning och att slänga i mig mat. Mitt tips är att sova så mkt som möjligt första dygnet efter förlossningen för då sover barnet också mkt (utmattat efter förlossningen). Sedan sätter de igång och ska amma hela tiden för att få igång mjölken och då kan man glömma lugn och ro ett litet tag (kanske är det inte så för alla men jag tror det är så för många).

    Lappis: oj vilken tur att ni hade annat att prata om också! Låter ändå som en trevlig helg.

  • muggles

    Ore: done!

    Jag har drabbats av förkylning och envis hosta, har bestämt mig för att jobba hemifrån imorgon. Jag är tillräckligt pigg för att jobba men vill itne ha elaka blickar från kollegor när jag hostar Måste nog åka in till ett kundmöte bara men får väl hosta i armvecket under tiden.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor