• muggles

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Snorkis: här är tyget www.svenskttenn.se/textiles.asp&Cat=410
    Du får bläddra dig fram till tyget, Vinterek heter det (vi har det med vit bakgrund).

    Ore: smaken är som baken

  • muggles

    Snorkis: jag fattar inte att ni har nerver att vänta en hel vecka till!

    Själv har jag heller inte fått mensen men eftersom vi inte haft oskyddat så kan det bara betyda ngt negativt. Men jag försöker att inte tänka så mkt på det just nu. Njuter av att vi är husägare (kallar min man för godsägaren ). Skulle vilja spola fram till förbi hela försäljningen av lgh, känns olidligt nervöst - tänk om ingen tycker den är fin?!

  • muggles

    Testar du stickor Nenne? De där aladåberna kan vara lite opålitliga har jag en känsla av...

  • muggles

    Ore, du som snart ska ha, har du läst detta? www.growingpeople.se/templates/Overview.aspx

    Jag hade TENS hemma - det och profylax hjälpte bra fram till 7 cm. Sedan lustgas och sterila kvaddlar. Fast det är ju så olika så det som hjälpte mig behöver inte alls ha samma effekt på dig.

  • muggles

    Nenne: jo såld blir den nog. Måste tänka många positiva tankar... auuuummmmmm! Jag affirmerade ju till mig huset så nu är det nästa grej som gäller

    Är det inte dags för glöggpartaj snart?! *knirk* (öppnar Blossaflaskan)

  • muggles

    Frejis: oj då är Bumsis ett sådant barn som föds med tänder (kommer ihåg att du skrev det redan förra veckan men att de även växer redan, oj...). Tur att du inte ska amma! (El har hon bara tänder i nederdelen av käken?)

  • muggles

    Jag vill också se Bumsis!

    Nenne: typiskt

    Själv har jag fått rödbeta, rätt ner i lingonskogen - POFF bara. Inga spottings whatsoever. Kanske är min normala tant tillbaka? Och jag tänker inte ens på ev försök än utan är bara glad att kroppen funkar så man slipper fundera.

  • muggles

    koko: låter jättejobbigt! Kram till dig! Misstänker ni kolik? Jag har en mammakompis som fick hjälp av en medicin (dvs barnet fick), hör av dig om du behöver tips!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor