• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Snaily ? grattis i förskott!

    Telis ? har du bytt tillbaka till skidan? För jag ser då ingen bild från Rivieran. Ahhh? de är på FB. Får gå dit och titta.

    Vänner ? härligt att du tittade in! Trist med en chef som är totalt oförstående men självfallet ska du prioritera familjen som kommer att uppskatta att ha en fru/mamma med mer energi.

    Jag tog faktiskt upp det där med Island i samband med en resa till New York för maken igår och han blev skitförbannad för att jag åter igen försöker planera min ?skräcködledag?. Han ska visst planera den och överraska mig. Så jag har åter igen lagt ned det projektet. Får istället ägna mig åt att planera skid- och sommarsemester.

    Frullan ? härligt att de känns bättre och att du får gå och prata av dig med jämna mellanrum!

    Nenne ? tänk vad man förtränger. Har säkert fått lite kladd efter ÄP men just nu minns jag inte alls. Du verkar ju inte ha ont vilket alltid är ett gott tecken. Får du ont och blod så kan det annars tyda på överstimulering och då måste du ringa Falun.

    Massor av kramar till Cissi!

  • Lapinette

    Ego - ringde soc igen för den där adoptionskursen och damen är fortfarande sjuk (det är tredje veckan nu). Bad om att få prata med någon annan men hon satt i telefon och ska ringa tillbaka. Känns verkligen som never ending story och vi har bara precis börjat. En trådvän på FL som också precis drog igång efter sommaren ska gå kursen nu i helgen och har redan första hembesöket inbokat. Helt klart, hon bor inte i Stockholm!

  • Lapinette

    nenne - tyvärr känner jag inte Boullabaisse Hyppolite ! Jag var jäkligt ensam där nere. Satt hemma och jobbade hela dagarna. Tog kanske en promenad på lunchen och gick ibland ned till gymet och tränade men knöt dessvärre inga kontakter. Nu däremot har jag en kompis i Antibes. Tips på jobb är att söka till Amadeus där många "utlänningar" jobbar och där inte ett ord franska efterfrågas.

  • Lapinette

    Liten - har sagt att jag vill åka iväg någonstans så en resa är det definitivt. Lycka till idag!

  • Lapinette

    muggles - du kan inte boka in en tid hos din vanliga gyn?

  • Lapinette

    mugglan - känner igen problematiken . Jag har en vanlig gyn men han var ju borta när jag hade utomkveds och någon annan ville inte ta emot mig. Hoppas du får komma till någon för gynaktuen verkar ju vara ett skämt (att vänta i 6 timmar).

  • Lapinette

    muggles - om det visar plus måste du gå och kolla! Jag hoppas verkligen att det inte är något problem och/eller utomkveds. Usch och fy! Råkade se ett foto idag på min PC från alla hjärtans dag ... jag sitter där aldeles likblek och ser verkligen skit ut ... en halvtimma senare låg jag på soffan och vred mig i smärtor.

  • Lapinette

    Flikar in med ett totalt ego-inlägg.

    Har pratat med en trevlig socdam (hittills har de bara varit trevliga ... när man väl får tag på dem ) och vi kommer att dra igång med kurs vecka 44. Att vänta på en på engelska kan ta upp till 1 år eftersom inga andra par har efterfrågat detta.

  • Lapinette

    Liten - det känns bra ! Damen sa att om gruppen är bekväm med engelska så kan man ha diskussioner på engelska men det räcker med att någon inte vill/kan prata engelska så går det bort. Svårt att säga hur vår grupp kommer att reagera.

  • Lapinette

    Telis - kursen är 7 kvällar x 3 timmar = 21 timmar totalt. Det är ok att vara borta 2 ggr.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor