• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • sweetstreet

    men vad fasiken vad min svenska är kass!!!!
    'jaja du förstår hoppas jag....

  • kängu

    Sweetan, vi funderade på en sån vagn (Brio Sing) men det är typ ingen fjädring i den vilket jag tycker är negativt... annars verkar den bra (ganska lik Bugaboo va?)

  • kängu

    Sweet, idag har det gått sämre igen Verkar som att Ru främst vill ha tutten som tröst, och småsnutta. När han verkligen är hungrig funkar tyvärr flaskan betydligt bättre än tutten

  • sweetstreet

    Ore,
    Jag tycker du borde övertala maken om att en USA resa ÄR superbra! för då får ni semester MEN också handla billigare än i Sverige! Så i slutänden kasnke er semester blir betald....!!!! Via alla klipp ni kommer göra menar jag, haha!

  • Telis

    Sweet, jag googlade på din med och tycker att den ser ut som alla andra också. Jag har nog helt enkelt inga barnvagnsögon. Alla ser verkligen likadana ut för mig.

    Joo, jag skulle gärna äta på Hell's Kitchen! Gordon själv verkar ju ha stenkoll. I det där programmet jag tittade på så skulle han hjälpa restauranger på fallrepet och det var kackerlackor och gammal mat och jag vet inte vad. Så ser det säkert inte ut på Gordons egna restauranger.

  • Lapinette

    Kängu - visst lunch diskuteras på lördag men har ännu inte bestämt något med Piggelin.

  • sweetstreet

    Kängu, nej det är inte fjädring på samma vis som bugaboon. Fast vi har inte störts alls av det. men det beror självklart på var man bor och var man tänkt traksa runt med vagnen. Här går vi ju mest i stan på plana gator o trottoarer så då tycker jag det spelar noll roll. Men om man är mer terränggående kan jag förstå att man vill ha bättre fjädring.

    Trist med amningen då.
    Men låt Ru småsutta och ge flaskan för mer matning. Tycker det låter bra att du försöker. Det är så himla strongt!
    MEN som vi sagt innan, det är inte värt att bli helt deprimerad eller köra slut på sig. Försök så länge du känner att du har ork och lust kvar men om det inte vänt då tycker jag du ska övergå till flaskan istället. man ska orka så mycket mer än "bara" amma också....

  • sweetstreet

    Telis, här finns även en "lunchrestaurang som Gordon har.
    Där är det billigare än på hans "middagsrestuarang". har dock aldrig varit där men är sugen på att testa.
    Kackerlackor är det nog tyvärr på alltöfr många restauranger., UÄÄÄRRRK!
    man vill nog helst inte ens veta vilka.....

  • kängu

    Sweet, ja jag tänker att jag iaf kan använda tutten för tröst och så. Men det kommer väl bli att vi går över mer och mer till flaskan. Jag blir orolig att han inte får i sig tillräckligt som det är nu, vi ska väga honom på onsdag så vi får väl se. Jag tänker verkligen på det ni sagt om att inte köra slut på mig... för jag vill inte må så dåligt som gjorde förra veckan. Det är det inte värt!!

    Vi bor ju som sagt på landet, och knatar mycket på grusvägar och ibland även på stigar, så då måste man ha bra fjädring. Men bor man i stan spelar det som du säger ju ingen roll

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor