• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    AM - lycka till imorgon!

    Telis - så du hittade receptet. Vad bra! Det var gott och enkelt. Som sagt, ska göras när vi har fiskätande kompisar på besök. Citronkladdkaka ... recept tack! Här är en till som gillar citron och även lime i maträtter.

    Vet inte om ni nämnt dagens namn men jag såg precis att min svärmor har namnsdag idag!

  • Lapinette

    nennelainen - ett sånt där hus i Djursholm kostar skjortan minst ... så det är bara att glömma.

    Nu har vi beställt lite thaimat och ska ned och hämta den. Det blir perfekt till vår Riesling vi öppnade igår . Förresten har varit duktiga och hämtat vår sko- och hatthylla ... det är det närmaste till duktiga vi kommer idag ... nej, just det vi har varit ute och sprungit också.

  • Lapinette

    Ahhh... vad nyfiken jag blir! Jag såg ett idag som jag tänkte på er men det var ett parhus ... fast stort. Vet inte om det kan vara intressant?

    Nej, nu kallar maten.

  • Lapinette

    nenne - nej det var verkligen oseriöst men maken gillade faktiskt huset för en gångs skull ... vad säger det om våra förutsättningar när det gäller att hitta ett hus som är inom vår budget?

  • Lapinette

    Skönt att bo i lägenhet ibland ... för de ska byta hela vår maskinpark i tvättstugan imorgon !!! Och jag kan meddela att Rieslingen var perfekt till thaimaten . Många glada gubbar blir det!

  • Lapinette

    Vickan - vi har en maskin i lägenheten och den har användt hela 2 ggr av oss sen vi flyttade in ... och så har svärmor använt den en gång och min pappa två . I Frankrike gick den ca 2 ggr i veckan.

  • Lapinette

    Det är min svärmor! Fast i Frankrike har hon inte namnsdag idag.

  • Lapinette

    Liten - skickar en stor kram. Har jag förstått det rätt att ni bor söder om stan idag och du aldrig velat bo där samt utan vill bo norr över medan maken din vill vara kvar i söder?

    muggles - kollade i tidningen igår och utpriset på huset låg på 12 msek.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor