• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Snorkis - visst är det så! Sen jag har "slappnat av" från bebisverkstan har det inte blivit lika mycket av den varan. När jag är trött så försöker jag inte som jag gjort de senaste 3 åren ... dvs om det är "rätt vecka".

  • Lapinette

    vit fisk är väl något som rekommenderas om man är magsjuk

  • Lapinette

    nenne - tror dock inte pricken åker ut om ni gör det. Däremot så minns jag att jag själv inte alls var sugen då det ständigt morgon och kväll var klet i musen som gällde.

  • Lapinette

    nenne .... tröstkramar!!! Vilken sannolikhet?! Ta inte ut något i förskott, vänta (lättare sagt än gjort ... jag vet) och så får ni se! Håller tummar och tår för att det är er tur nu!

  • Lapinette

    För mig är det verkligen sist ut men fördelen med det är att de flesta av mina kompisar födde barn när jag fortfarande inte hade en tanke på det. Har några av makens kompisar som fått barn de senaste åren och där har jag svurit och gråtit nästan varenda gång ... för de förökar sig som en bunt jäkla kaniner (och ha, ha för mitt namn här på tråden).

  • Lapinette

    Cissi, kram nu via BT och sen i verkligheten den 11 okt.

  • Lapinette

    BS - stor kram! Hoppas det känns bättre idag.

    muggles - hur har det gått med huset?

    Frejis - tackar, tackar men smal vet jag inte. Det beror nog på vem man jämnförs med .

    Sweet - har lilltjejen svininfluensan. Skönt att hon inte mår/mått så dåligt. Förresten hur hade ni det på semestern?

    Ego - vi fick kallelsen till adoptionsutbildningen igår. Det blev måndagar 18.00 (jag ringde ju Soc och sa att till 17.30 skulle min make inte hinna). Tror ni inte maken började klaga på dag eftersom måndagar är en sån bra dag för honom att resa på (Tel Aviv). Vaaa??!! Vilken dag skulle då passa? Jo, fredagar! Vem fasen vill gå på adoptionskurs 18-21.00 på FREDAGAR!!! Jag blev skitsur. Det är sällan jag blir sur på honom men jag tyckte det var så jäkla ego och idiotiskt tänkt!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor