• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    passionsblomman - vi bråkar ooootroligt sällan men kan "skrika" på varandra ibland dvs höja rösten för att man tror att den andra inte fattar = inte hör. Min make skriker mer än mig men det är för att jag lyssnar sämre än han .

    snorkis - det är så jäkla skönt! Men jag blir arg på mig själv när jag inte kan hålla mig så där cool ... förra gången var tanten en hel vecka sen (vilket i princip aldrig har inträffat) och självfallet börjar man då mot slutet av veckan få förhoppningar. VILL INTE! och är faktiskt helt inställd på adoption.

  • Lapinette

    Förresten, var är nenne!!! Hon var så ledsen när hon loggade ut här igår. Är orolig ... STOR KRAM

  • Lapinette

    AM - så klart du ska ha löneförhöjning!!

  • Lapinette

    muggles - GRATTIS till minuset och huset (det var jag som var här inne och frågade imorse)!!! Vad härligt!!

  • Lapinette

    passionsblomman - så klart det är en sorg att lämna även om man vet att man går till något bättre.

  • Lapinette

    nenne - tänker du på mig varje gång du ser en liten kanin?!

    Våra små kanineri Vasaparken tog man livet av för något år sedan. Istället ser vi bara råttor när vi går hem på kvällen genom parken . Föredrar de små söta kaninerna.

    AM - min kollega ska göra samma operation som dig i nästa vecka. Jag berättade lite kortfattat för henne om din köttfärslimpa och hon såg helt skräckslagen ut!! Skit, nu har jag skrämt henne ... kan du komma med några positiva hejjar rop till henne så där inför op?

    Annars vill jag bara tillägga .... FRRRRRRRRRREEEEEEEDAAAAAAAG!!!!

  • Lapinette

    kaninerI ... herregud försöker jag skriva någon slags svitalienska?

  • Lapinette

    Telis - att han ska gå kursen kom vi överens om direkt... det var bara att han klagade vilket gjorde mig ARRRRRG! Igår var det inte läge för diskussioner och så lär det vara i några dagar till (slutet av ett kvartal). Han jobbade och hade t o m diskussioner med en kund (i Israel ... + 1 timme) igår kväll kl 22.30. Hade inte en tanke på det tidigare i veckan ... han blir så jäkla stressad de där sista dagarna.

    Gå till vårdcentralen BUMS! Du kan ju inte hosta och vara dålig i all evighet!

    Jag har inte fått några hus skickade till mig . Erik Olsson måste ha glömt bort mig denna vecka.

    Ikväll ska vi spinna som vanligt och sen gå till Nalen Alcazar för att se en av våra kompisars band spela live. Imorgon bär det av ut till landet. Ska hjälpa gamlingarna att fälla träd och på fredag så kanske, kanske... (om det är regnar) vi ska sätta igång med vår hallhörna.

  • Lapinette

    Telis - det ska vara kanineri men för att betona skrev jag andra gången med stor i ... vilket jag ser nu ser ut som ett L! I är plural för maskulinum på italienska.

  • Lapinette

    AM - tack, ska ge henne det hur har skrivit så hon får lite tips på vägen.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor