• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Frejis - det finns ju faktiskt en hel drös som lyckas på sin andra, tredje eller tionde IVF så varför sa han så?!! Fast jag har faktiskt hört något liknande.

  • Lapinette

    passionblomman - håller helt och fullt med! Jag ville ha barn innan jag fyller 40 år ... vilket just nu är tekniskt omöjlighet ... och helst två men så blev det inte . Sen kan det likväl hända att när jag väl är 45 och har adopterat en drös ungar och tror jag har kommit i klimakteriet är gravid istället!!!

    Som sagt, det är väl det som är livet ... att man aldrig vet, aldrig kan riktigt planera och få som man vill.

    Nej, nu väntas en god Sancerre, lax och maken !

  • Lapinette

    Frejis - JAAA, det är ju supernära! Hejja, hurra och lycka till om vi inte "ses" här inne innan det är dags.

  • Lapinette

    Telis - tumhållning för mig?! Que? Sånt trams trodde jag ni hade slutat med?!

    mugglan - skönt att du mår bra och uppskattar det du har! Tror det är superviktigt att stanna upp emellanåt och reflektera över att faktiskt livet inte är så dumt. Det är så jäkla lätt att bara drivas med.

    Natti, natti på tråden!

  • Lapinette

    EA - trodde tanten bara var hos mig!

  • Lapinette

    snorfröken - hade hon sagt det där till mig hade jag blivit TOKIG(are )!!!

  • Lapinette

    EA - jag har inte ens en aning om vad jag har stoppat i mig för örter så lycka till!  Vet att den gången jag fick piller istället för eget ihopkok så tog jag 18 st 3 gånger om dagen. När man kokar så är det mycket starkare än i pillerform.

    Sweet - vinkelivink! Det var länge sen man såg dig här inne.

    Telis ? du är för söt ? och envis men här inväntar jag mens varje månad för jag tror bestämt att undrets tid är förbi.

    Tror att alla mammor är så där ? åtminstone låter din beskrivning av din mamma precis som min. Hon kan dra tusen olika stories om folk som vips har blivit gravid efter år av försök och självfallet vet hela bekantskapskretsen inklusive floristen på vårt landställe och gurkförsäljaren på torget om vår barnlöshet. Ska väl också tillägga att min mamma har passerat 70 och liksom passionsblommans mamma har uppfostrat oss/mig själv. Hon är jäkligt stark och jag beundrar henne ? trots hennes tjat emellanåt så vet jag att hon bara vill väl.

    Ego - jag ska till Uppsala idag men inte för att göra någon IVF utan för att hålla en presentation hos en myndighet. Har ingen som helst lust så det ska bli så skönt när det hela är över.

  • Lapinette

    Har också hört att det är bra med mycket mens men när jag berättade om mina menssmärtor och allt som kommer ur mig för min akup så verkade inte heller det så jäkla bra. Det ska nog helst vara "lagom" ... men hur ser en sån mens ut??!

  • Lapinette

    Telis - visst är det så men jag måste nog säga till henne att sluta för nu har vi faktiskt bestämt oss för adoption. Samma sak gäller några av mina väninnor ... de få gånger vi talas vid får man alltid höra om den där som lyckades på 10:e försöket etc eller paret som fick barn när de adopterade. Lägg ned! Vi har inte lyckats and that's it!

  • Lapinette

    Telis - och jag får höra det nästa jämnt! Är såååååå trött på det men orkar inte ta diskussion varje gång utan ler bara lite, nickar och stänger av hörseln och tänker på något trevligare.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor