• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Har alltid varit blödig och ständigt fått höra från min mamma "kan du inte sluta gråta". Vi kunde inte ens sitta framför samma tv och se Törnfåglarna utan jag låg i hennes sovrum med ett gäng näsdukar och en kudde att krama.

    Ett tips är att sminka sig efter man har ätit frukost och läst tidningen eller att köpa vattenfast mascara eller som mig att göra båda .

  • Lapinette

    EA - japp, har ett jäkligt ovanligt andranamn .

  • Lapinette

    Min kusin skämdes något otroligt för sina andra namn Svea och Olivia. Tänk att Olivia inte alls känns så farligt numera men då tyckte vi att det lät hemskt. Svea är fortfarande min mormor och inget namn jag skulle kunna tänka mig på ett barn.

  • Lapinette

    Time 4 Thai är ju i mina neighborhoods! Jag ska dock inte gå ut för lunch utan det får bli makens quiche i micron innan det är dags för massage.

  • Lapinette

    Hurra för Bumsis! Välkommen till denna kalla men soliga värld!

  • Lapinette

    passionsblomman - blev du utvisad??!!! Varför då?

  • Lapinette

    Ahhh... så det var inte bara här inne som han har varit. När sådana där inlägg som verkar lite märkliga dyker upp har jag en tendens att bara hoppa över och strunta i dem.

  • Lapinette

    Hurra för Bumsis och kram till mamma Frejis ... säger en lite trötter kanin efter vin på stan med väninna.

  • Lapinette

    nennelainen - skönt att du och maken hamnade på samma tåg! Jobbigt att vara ibland en massa folk som inte har en aning om vad man går igenom och som tror att barn är något man beställer.

    Själv var jag ute med den ultimata väninnan igår. Ultimata för att hon har allt det där som de flesta önskar sig. Ett kanonjobb, stor villa i Djursholm, en otroligt snäll make och två barn som tillråga på allt är en flicka och en pojke. Men hon är otroligt olycklig och hennes liv är en enda soppa. Allt ser så bra och polerat ut utifrån men inuti är det en sabla röra.

    Sweet - eftersom du inte varit här så mycket på sistone har jag varit hos dig (din blogg). Var ju tvungen och se om allt var ok.

  • Lapinette

    nenne - ja, där har vi ytterligare en mamma som inte är kontaktbar (vi pratade om det igår här på tråden). Hon totalt ignorerar att dottern har problem utan tror att allt löser sig bara man stoppar huvudet i sanden och låtsas som ingenting. Så min kompis har inte många att prata med.

    Tänk att folk har så svårt att låta bli och komma upp med den där barnfrågan?!! Grrrr!!! Vet inte hur många gånger jag har fått säga ... nej, vi har inga barn och sen i de flesta fall har jag sedan fortsatt med att MEN VI FÖRSÖKER!!!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor