• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    snaily - jag håller med Korven, klipsk hund som förstår att det är bättre att vara inomhus när det är dåligt väder. Här var det någon som släkte "lampan". Attans vad mörkt det blev och regnet piskar mot rutorna. Vi borde åka iväg och storhandla men jag sitter istället här och funderar på vad vi har i frysen.

    Har åtminstone hunnit ta vårt numera obligatoriska söndagslöprunda innan regnet kom. Skönt!

    Och igår blev det myyyyyycket vin. Först vinprovning, sen halka vi vidare till Vinbaren och provad lite mer och tillslut mouls frites.

    Ore - vilken tur att du kunde ställa upp som fotograf!

  • Lapinette

    Piggelin - han har varit nere i Götet med konserter. Min brorsas kollegor har sett honom både där och i London.

    Liten - ska ju till Cirkus i nästa vecka och se honom.

    pb - visst han har bott i London under några år och medverkade i musikalen "we will rock you" men bor numera i Vasastan. Fast han är uppväxt nere i Östergötland. Var där förra sommaren och hälsade på hos hans pappa, farbror och gänget. Han är min syssling. Hela min släkt är rätt så musikaliska så han hade från början ett band med sina kusiner, "the cousins". Hans ena kusin, Mathilda, har jag för mig sjunger nere i Tyskland på någon musikal.

  • Lapinette

    Telis - härligt att allt såg bra ut!

    Izzie - hoppas det inte gick så illa i fallet. Vårt lilla brorsbarn störtdyker hela tiden. När vi var där och hälsade på i våras jagade han sin storasyster, snubblade och slog upp läppen. Mamman är sjuksyrra så hon drog med en gång in honom så han fick sy några stygn. Han har inte lärt sig att ta emot med händerna så han slår upp i ansiktet hela tiden.

  • Lapinette

    Idol följer jag inte men ibland kan jag halka in där men däremot så följer jag Let's dance ... kanske inte så konstigt efterom jag själv har sysslat med denna sport i typ 20 år. Däremot måste jag erkänna att jag har börjat tröttna.

  • Lapinette

    Peter var på tv senast förra fredagen. Vet inte på vilket program eftersom vi inte var hemma men min mamma ringer alltid *SUCK* när han ska vara på tv eller radio. Hon tillhör definitivt en av hans största fans .

  • Lapinette

    Piggelin - spännande med ev jobbintervju. Är superdålig på att titta efter jobb och borde verkligen behöva en kick i baken för att kanske åtminstone damma av mitt CV.

  • Lapinette

    AM - min kollega som var där i slutet på förra veckan och fixade benen verkar vara nöjd. Hon hade mest på baksidan och en orolig son som hoppades att hennes blåmärken ska vara borta tills de ska på kryssning i december.

    Vilken gullig kärleksförklaring!

    Gällande brunch så vet jag inga fler ställen än de tidigare nämnda samt Mosebacke (där spelar de jazz och är fullt) och så Anglais. Jag röstar för Mornington.

  • Lapinette

    Kängu skulle väl också hänga med?! och Cissi sa förut att hon skulle komma men Telis har sagt att hon ska rensa men AM försök att övertala henne att komma en liten stund! Jag vill se mage!

  • Lapinette

    Sen hoppades Frejis på att komma men så lär det nog inte bli.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor