• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Finns det hjärterum så finns det ... vi knör ihop oss! Vi ses på söndag!!!

  • Lapinette

    Har inte tittat in på hela morgonen då jag varit ute hos kund ... trodde jag skulle bli strypt för de hade så dåliga resultat ... sa t o m till maken att om jag inte kommer hem så heter kunden si och så . Nå väl, det gick jättebra och vi satt och pratade i nästan 2 timmar!

    I övrigt ser jag att jag missat Frejis men hon kommer på söndag. Tjohoooo!!! Ska få träffa Bumsis! Vad många vi blir. Ska bi boka ett till bord för 8 personer !

    Som ni märker är jag i mitt esse, mång utropstecken blir det då!

    gifta Lili - din lilla smygläsare! Håller verkligen med om att det är plustorka på tråden . Mitt plus kommer förhoppningsvis om 1 år och 3-6 månader.

    Förresten har ni hört Obama fick fredspriset!!!

    Säger bara - FRRRRRRRREEEEEEEDDDDDDDAAAAAAAAGGGGGGGG!!!! och både jag och maken jobbar hemifrån så snart ska vi ut och luncha tillsammans. Mysigt!

  • Lapinette

    Så BS ska mumsa tårta imorgon! Jag tror jag vet varför!!!

  • Lapinette

    Jag kanske också får tårta imorgon. Ska på födelesdagspartaj. Rent generellt så firar aldrig mina vänner födelsedag längre. Visst är det tråkigt! Men denna väninna som är några år yngre tycker det fortfarande är skoj. Hurrraaaa för henne för jag gillar att gå på fest.

  • Lapinette

    gifta Lili - jag hoppas som sagt var på att få hem en litet barn om 1,5 år men det kan hända mycket på vägen så säkra är vi inte ... men vi hoppas! Barnet är då kanske 8 månder - 1 år så visst i någons mage kanske den lilla är just nu. Iiiii!!!!!!

  • Lapinette

    Usch, i någons mage som inte vill eller kan ta hand om den. Hemska tanke!

  • Lapinette

    Lili - fredagsskumpa är inte helt fel men jag tror det blir ett glas vin ute på en av våra grannrestauranger ikväll. Ikväll är det den fredagsobligatoriska spinningpasset.

  • Lapinette

    Blev så sugen på champagne att vi ändrat middagsplanerna för kvällen. Gick iväg och köpte krabba och räkor, gott surdegsbröd, comté och nu ligger champagnen på kylning .

  • Lapinette

    Här med! Jag är mycket för hårdostarna medan maken är mer för de superstinkiga, gräddiga. Vi har haft en Epoisse i vår kyl som har legat och luktat. Så fort man öppnar kylskåpsdörren undrar man vad det är som stinker . Jättegod men attans vilken doft.

  • Lapinette

    Jag gillar också de som stinker. I princip gillar jag all ost men är inget fan av kryddost. Ja, ta med en ost till bb att fira med!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor