• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Nej, har faktiskt inte varit där men satt på vinbaren åtnjöt ostar från Androuet på Anglais förra onsdagen och samt ett urval av ostar till vinet på vinbaren i lördags och sen den där stinkande och fruktansvärt goda Epoissen så jag har fått min beskärda del av goda ostar på sistone .

    AM - vi verkar bli ett rejält gäng. Tror du de slänger ut oss?! :-O

  • Lapinette

    Jag har sånt otroligt flyt idag (jobb) så det passar verkligen utmärkt att fira veckans segrar med champagne ikväll!!! Orders som jag har jobbat på lääänge kommer in en efter en !

  • Lapinette

    Och för er som gillar franska så har jag hört det den senaste 30 minuterna då maken bla, bla, bla med svärmor.

  • Lapinette

    Telis - tror du att du hinner förbi en sväng på söndag?

  • Lapinette

    Ja idag känns det bra att vara kanin ! Sitter här och pöser alldeles själv inser jag. Alla har sprungit hem till sina familjer ... endast kaninen är vaken.

  • Lapinette

    Och jag skäms!!! Det är andra gången jag inte kommer på en brunch för att jag är bakis. Jag ville verkligen gå men min kropp tyckte inte om allt vin jag bälgade i mig igår på min kompis fest.

    Istället har jag legat på soffan och kollat på en massa repriser typ Idol och Körslaget. Har fått i mig en kopp te och en banan men börjar bli hungrig. Tror jag ska föreslå maken om att gå ut och köpa den bästa bakismaten ... pizza.

  • Lapinette

    AM - jag saknade er också! Jag t o m drack lite te och tog en dusch i förhoppning om att sedan åka och möta upp er men kom inte längre än till soffan. Är för gammal för partaj.

  • Lapinette

    Liten - vad avis jag blir! Låter som ni har haft det jätteskönt.

    Snorkfröken - säger som nenne låt en elektriker göra jobbet. Trist om ni inte sänker tillräckligt så att det tar eld. Vi har i vår lägenhet sänkt taket (och vi har inte 3 meter i takhöjd utan bor i ett senfunkis hus) för att sätta in spots. Ångrar det absolut inte! Supermysigt och faktum är att man inte tänker på de där 13 cm lägre tak.

    Ego - sitter här aldeles tårögd då familjens (brorsbarnens) kanin ska avlivas idag . Han är världens sötaste kanin och supergammal så det är inte oväntat men usch så ledsen jag blir.

  • Lapinette

    Jag är verkligen jätteblödig så jag har suttit här på jobbet och gråtit nu på morgonen. Måste försöka koncentrera mig på annat för så här kan inte dagen fortsätta. Och visst det är den lilla kaninen som bodde hos oss i en vecka i somras.

    Vi satte in 15 spots och tog en lampa där man inte behövde sänka mer än typ 13 cm (har jag för mig). Vi har standard höjd på taket ... så vad kan det vara 2 meter någonting.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor