• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Du får ert inbetalningsdatum som köplats och sen kan ni tänka på annat tills ni känner att det är dags eller förhoppningsvis aldrig behöver.

  • Lapinette

    Förstår inte heller vitsen! Bestämma land är ju svårt för er att göra när ni inte ens vet vilka olika krav länderna har.

  • Lapinette

    EA - så klart ni ska prova med IVF först men som både jag och Telis har sagt, att stå i kö innebär inte att man faktiskt har bestämt sig för adoption. Telis sa (rätta mig om jag har fel) att hon inte alls var inne på adoption. Antingen biobarn eller inget alls men ändå så stod dem i kön.

    Snaily - jag hoppas mötet kommer att kännas bra!

  • Lapinette

    muggles - det är inget att skämmas över. Alla vi som har haft motgångar i denna karusell har känt så någon gång. Förstår frustrationen över att kroppen inte vill komma igång. Den där utomkvedshistorien tog verkligen musten ur mig. Tror faktiskt jag hade orkat försöka med några till IVFer om det inte hade varit för den. Usch, hoppas din mens kommer snart och kroppen återgår till det normala.

  • Lapinette

    Härligt med huset! Jag satt igår och drömde mig bort ... IGEN!

  • Lapinette

    muggles - tror det är viktigt att stanna upp ibland och uppskatta det man har. Vi försöker åtminstone att göra detta. Satt i helgen och pratade med en väninnas kompis som längtar så efter att träffa den rätta. Hon har ett aktivt liv där hon senast i somras köpte ett sommarhus, själv. Hon har alltid velat köpa det där huset med sin kärlek men eftersom han ännu inte har dykt upp ... så köpte hon själv. Vi resonerade kring livet (ja, ni vet hur det är efter myycket vin) och kom fram till att livet är alldeles för kort för att sitta ned i en hörna och deppa. Är saker inte precis som man önskar så får man göra det bästa av situationen. Sen så tror jag att man aldrig blir riktigt nöjd, när man uppnåt det man önskar så vill man alltid ha något nytt. Jag har ju hitta mannen med stort O men nu vill vi vidare - barn!

  • Lapinette

    muggles - nu menar jag inte att ni har svårt att uppskatta det ni har men rent generellt är det så jäkla svårt ibland att stanna upp och njuta, må bra och inse att livet faktiskt inte är så jäkla dumt. Man fokuserar så himla mycket på det man inte kan få och jakten på det.

  • Lapinette

    Liten - har också två favorithus denna helg ... men vi ska ju inte köpa hus. Börjar kännas som ett mantra. Tror ni att om jag säger det tillräckligt många gånger så kommer jag förstå det?! Nå väl, har nu packat väskan för i eftermiddag ska vi åka till regniga Berlin (skulle myyycket hellre åka till Rivieran!).

  • Lapinette

    muggles - känner igen det där! Kram på dig och skåla in det nya huset imorgon.

  • Lapinette

    Hello ladies,

    Är tillbaka från ett kallt och regnigt Berlin. Dunderfökyld blev jag dessutom och magen tålde nog inte all öl men annars var allt bara bra . Vad är det man säger ... borta bra men hemma bäst!

    Nej, skämt å sido så var helgen helt ok. Främst för att det var trevligt att träffa makens bror + fru och syster + man. Systern + man är inne i samma jäkla träsk som oss och de kör sin 3:e IVF snart. Det gick inte att ta upp ämnet utan att hon började gråta. Superkänsligt och självfallet när hon fick tårar i ögonen så triggades jag med. Vilket munternt gäng! Fast mestadels pratade vi inte alls om det utan drack öl, åt god mat eller lullade runt på museum.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor