• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    muggles - verkar som många är förkylda just nu. Min näsa rann konstant torsdag och fredag kväll + natt. Sovit dåligt och inte alls kännt för att traska omkring på stan hela dagarna. Så inte de bästa förutsättningarna för en mysig weekend.

  • Lapinette

    nenne - efter mina IVFer så har cykeln varit en vecka längre dvs 28+7 dagar. Sen har den kortats ned med ett par dagar varje månad och typ normal efter 3 månader.

  • Lapinette

    *smyger in * Håller tummarna för Snorkis!! *smyger ut igen*

  • Lapinette

    Med risk att vara OT ... som vanligt så vill jag bara berätta att jag precis blivit kontaktad av en gammal vän på FB. Jätteskoj tyckte jag först tills han frågade om han fick låna pengar pga något som hänt hans vän. Nu är det så här att just den här vännen äger ett multinationellt företag och skulle ALDRIG fråga mig om några fjuttiga 1500 euro. Dessutom om han skulle vara i sådan knipa så skulle han inte komma till mig. Vi har inte pratat sen vårt bröllop. Bad den där personen på "andra sida" att ringa mig istället (gav självfallet inte numret) och mailade sedan min vän på hans mailadress och skrev vad som hänt.

  • Lapinette

    Det är det! Fick snabbt svar från vännen som hade fått mail ifrån flera kompisar. Han har nu ändrat lösenord och hoppades att ingen hade gått på det hela.

  • Lapinette

    Läskigt när folk gör intrång så där!

    Själv har jag precis fått massage och haft en rätt slö dag. Passar mig utmärkt! Har avbokat SATS och ska invänta någon dag till för att se att förkylning går i rätt riktning. Annars har det inte hänt mycket nytt här ... och på BT är det superlugnt. Jobbar alla idag?

  • Lapinette

    frejis - nu när vi äntligen är inne samtidigt så vill jag passa på att gratta till Bumsis så här "live". Låter dock jobbigt att hon redan har fått tänder ... kan tänka mig hur ont det gör. Aj!

    muggles - japp, jag blev kanonförkyld så fort jag tog semester! Öronen slog lock på flyget ned till Berlin så jag knappt hörde något när vi var ute och åt middag på kvällen och sen började syndafallet. Brukar ha så i 1-2 dagar ... då det bara rinner konstant. Nu har det stoppat upp och jag hoppas på att kanske kunna köra en lugnare klass imorgon. Vi får se!

  • Lapinette

    Morning ladies,

    Välkommen Hattis! Skostorlek och ort stämmer med mig ! Fast jag gillar möööörk choklad.

    nennelainen - ja, du måste ha ett snärtigt namn på din blogg som passar din stil.

    Piggelin - vad jobbigt det låter! Har du tagit ett snack med din "mesiga" chef? Sover man inte gott om natten så kommer det förr eller senare ta ut sin rätt ... du kommer att bli utbränd och då har ju företaget absolut ingen nytta av dig.

  • Lapinette

    muggles - de trodde kanske att ett nytt hus skulle rädda äktenskapet. Jag har en fd kollega som flyttar hit och dit hela tiden för att då känns förhållande roligare och bättre för ett tag. De skaffade även en sladdis i det syftet (tror jag).

  • Lapinette

    KRAM till dig passionsblomman. Förstår att det känns tungt!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor