• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    passionsblomman - inte ursäkta! Den här tråden är tillför att man ska få kasta ur sig saker när man är frusterad och ledsen. Skrik, slå och gråt på du bara. Det kommer att kännas bättre efteråt.

  • Lapinette

    Ja .. jag undrar också vad spikning innebär?!

  • Lapinette

    snorkis - skit, skit, skit att det visade minus och var i hela fridens namn håller då tanten hus? (fattar nada)

    september - vad skönt att allt såg bra ut!!!

    nenne - vad bra att du fått mer att göra på jobbet ... så har du inte tid att hänga på FL och läsa en massa struntprat .

    ego - för oss börjar det närma kursstart (på måndag). Läser vidare i kompendiet varje kväll. Har nu kommit till hälften (sid 60) och om hur barn kan reagera och hur mycket de förstår som små. En inblick i vad vårt barn kan ha gått igenom innan han/hon hamnar hos oss.

  • Lapinette

    Ore - har inte hängt med från början gällande din syster. Vad är problemet med hennes graviditet? Har hon precis träffat killen ... ? Sorry, hänger som sagt inte riktigt med och hittar inte inlägget.

  • Lapinette

    Måste bara visa ett hus som är till salu. Har superpotential om man kan bortse från de blommiga tapeterna. Skulle bli yr i huvudet av att bo där. objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/&ObjektGID=OBJ1010_706286304

  • Lapinette

    Ore - låter jäkligt kämpigt! Preventivmedel kanske skulle ha varit en idé?

  • Lapinette

    Ska kanske tillägga att vi inte är intresserade av det där huset. Ville bara visa alla vackra tapeter som gjorde mig yr! Men jag måste säga att Oupsies hus slog mitt .

  • Lapinette

    PB - vad härligt att det känns bättre idag!

    BS - grattis till VUL och lilltjejen!

    snaily - skönt att din chef tog det så bra. Alltid enklare (om det går) att vara öppen med vad man håller på med och varför man måste springa iväg hit och dit.

  • Lapinette

    Tarte tatin ... mmmm... *tänker på svärmors*. Själva hade vi Frankrikebesök igår kväll/natt/morgon. En av makens fd kollegor och tillika kompisar skulle till Kista på kundbesök och sov då över hos oss. Supertrevligt med middag, vin och mycket prat. Har inte setts sedan vårt bröllop och åter igen började jag med "övertalning-åka-till-Cannes" för att just besöka alla kompisar vi faktiskt har kvar där.

    Hattis - jag har varit på Hjalmars revy. Min fd svägerska kommer från den trakten.

  • Lapinette

    Tumhållning för Kängus intervju!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor