• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    EA - privat så är det inga köer ... mer än att det vissa månader kan vara fullbokat /typ direkt efter sommaruppehållet.

  • Lapinette

    Nej, ska inte ha några husdjur ... klarar inte av när de dör !

  • Lapinette

    Åhhh en tupp till Korven! Men snaily ni bor ju ute på landet ... kan ni inte ha en tupp?

  • Lapinette

    AM - kan inte du ha tupparna hemma??!

    Galet med 12 IVFer ... hur i hela fridens namn orkar man? Och som sagt, jobb och annat liv ... har det totalt avstannat? Min träningskompis som också sprang varannan månad på Falun tills de sa stopp fick en jäkla massa sprutor att ta även efter ET. Hon var helt blå och svullen om magen. Vette sjutton ... är det verkligen bra?! Fast visst, blir man gravid så spelar det knappast någon roll.

    nenne - har ni inte både FET och en full IVF kvar hos Falun?

  • Lapinette

    nenne - känner igen det där med att orka! Hade flera tjejer på min FL-tråd som drog iväg till en läkare utanför Stockholm som tog sååå mycket flera prover än de där vanliga. Själv kom jag aldrig iväg och nu har han/hon gått i pension. Nå väl, den enda gången jag kännt att jag borde ha gått dit var när min akup frågade och ville ha mer info.

  • Lapinette

    Instämmer med Telis ... man får inte glömma sig själv, sin man och att leva under denna resa. Risken är annars att man tillslut att man bara blir tom inuti.

  • Lapinette

    Vi pratade om vi skulle åka till Paris och möta upp en läkare som O fått tipsad om från vänner och vem vet kanske kunde han ha gjort mirakel? Men samtidigt så de där tjejerna som gick hos dr B vad fick de för hjälp hos kliniken sen, jo de tjatade till sig Trombyl. Det gjorde jag med utan att ha gått till dr B. Sen är visserligen de flesta av dem gravida idag ... vi är bara 2 barnlösa kvar men vad som gjorde att deras 3 IVF eller 4 FET lyckades ... kan man alltid spekulera i.

  • Lapinette

    nenne - min väninna som fick sprutor har passerat 40 så där gasade de på med så mycket hormoner som möjligt. Hon blev sedan gravid naturlig väg ... men fick missfall .

  • Lapinette

    Oj, märks det att det är ett ämne som berör??!!

  • Lapinette

    Telis - visst är det så, man önskar att de kunde göra ytterligare prover när det visar sig att inte ens IVF hjälper. Har en FL-kompis som ska bli utredd igen (efter 6 misslyckade IVF) hos CvL. Jag frågade i princip efter varje misslyckande om det inte var något som de glömt kolla upp men fick hela tiden svaret att det inte fanns något mer.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor