• AlaM

    Hur gör man när O.S.A har gått ut?

    Vad jag har hört så är det väldigt ovanligt att alla kommer ihåg att svara. Vissa glömmer bort det helt för man tänker vänta till det är lite närmare OSA och vissa kanske till och med tror att de svarat. Inbjudningarna kan också ha försvunnit på posten. I vilket fall så skulle jag, eller de som tar emot anmälningar, bara ringa till de och på ett vänligt sätt fråga om de har möjlighet att komma. Det är alltid bättre att prata med någon "på riktigt" om det är något viktigt eller nåt man vill ha svar på fort.

  • AlaM

    Fast man bjuder ju oftast en gäst för att man själv vill ha den där och då är det ju snarare brudparet än gästen som förlorar på det. Sen kan det vara lite farligt att förutsätta att de inte kommer. Även om du stryker de från din gästlista så kan det mycket väl hända att gästen dyker upp och då blir det en onödig tråkig situation på bröllopsdagen.


    NuevaYorke090909 skrev 2009-07-31 22:46:24 följande:
    Irriterande med folk som inte svarar.. Jag skulle se det som att de har fått sin chans och så skulle jag stryka dom och räkna med att de inte kommer. Man har ju OSA av en anledning och det vet ju folk om.
Svar på tråden Hur gör man när O.S.A har gått ut?