• Bride in the city

    Det tar musten ur mig.

    Tja du, jag kan inte avgöra om du gnäller eller ej. MEN jag hoppas det fanns roliga saker - också- under dagen att ta fasta på och som du kan tänka på så här i efterhand.

    Det hela får mig att tänka på ett litet surpriseparty som hölls för min blivande man förra året. Jag planerade inte det, utan vänner till honom gjorde det. Jag kunde se att flera av de som borde varit där inte var det och jag tror helt enkelt att de inte var inbjudna. Min blivande man höll god min tyckte jag, han hade trevligt med dem som var där. Aldrig att han har klagat efteråt! Och det är ett skäl till att jag vill gifta mig med honom; han hittar alltid något positivt att fokusera på. Jag brukar tänka på det här eftersom jag kan fastna vid det negativa ibland. De ordnade ju ändå något, de hade en plan och ni gjorde saker låter det som. Du fick träffa dina vänner. Det är väl bra ändå och något att minnas?

    Du får din viktiga dag tillsammans med din man och kanske är det allt vi får; bröllopsdagen. Under möhippan kanske vi främst är tillsammans med våra vänner, vi har kanske ändå ingen särskild roll som blivande fruar på möhippan, utan även de andras önskan är viktig? Kanske får vi acceptera att möhippor som slutar på ett uteställe medför spring och kollande av "utbudet" om det är vad majoriteten vill? Jag vet inte. Det verkar jättetrist, men sanningen är kanske att tjejerna inte hade så mycket att prata om efter en lång dag. Det är ju faktiskt ok att tacka för sig vid det laget.

    Lycka till med bröllopet.

  • Bride in the city
    MilosMamma skrev 2009-08-10 15:02:54 följande:
    kanske har du rätt.Men jag skulle ju aldrig ordna något för nån, dra med den ut o sedan lämna personen själv.Men det är jag det.Jag har tackat alla otroligt mycket, är jättetacksam att jag fick en hippa, superglad att dom inte skämde ut mej o boda borg va perfekt för mej.Men kan man tänka så långt i dom banorna, kan man även tänka klart.Vilket jag inte sagt till dom utan jag har bara tackat!!Bride in the city skrev 2009-08-10 14:06:39 följande:
    Nej, visst, det är ohyfsat. Man ska inte lämna vänner i sticket när man går ut, möhippa eller ej. Och vid en möhippa borde umgänget med varandra vara det viktigaste, inte att spana in killar osv osv.

    Man får trösta sig med att man har brister själv. Själv har jag aldrig engagerat mig i att ordna möhippa så jag har väl en större förståelse för dina vänner. Jag väntar mig ingen möhippa själv heller så jag kanske är partisk. Ha det gott.
Svar på tråden Det tar musten ur mig.