• Tessthemess

    Oroar mig för svägerskans dotter

    Ojdå... knepigt det där.

    Ett alternativ är att ni gör som ovan och har barnvakt och lekar för barnen lite separat. Kanske kan barnen till och med äta i ett lite mer enskilt rum eller så... där dom kan leka av sig samtidigt... fast ändå nära sina föräldrar (om du förstår vad jag menar)?

    Ett annat alternativ är ju att barn får vara med i kyrkan men att dom sedan inte är med på självaste middagen/festen, men detta funkar ju bara om bröllopet är i samma stad som familjen bor och att dom då kan köra hem/ få barnen hämtade från kyrkan och till barnvakten. Helt ärligt så tror jag dock inte att kyrkan är så jättekul för barn.

  • Tessthemess

    Dela ut program innan vigseln? Det kan ju få dom att känna sig lite viktiga... :) Måla en tavla till brudparet i ett separat rum under festen kanske? Det håller dom lite aktiverade precis runt maten där.

  • Tessthemess

    Ja, barn kan ju lätt bli uppslukade av det dom gör. Jag tror det viktigaste är att ni ser till att dom får en separat del med barnvakt och att dom där känner sig såpass speciella att dom inte hela tiden vill till dom vuxna. En annan sak som är bra är en liten tipsrunda för barnen. Med lätta och roliga barnfrågor. Sedan kan dom vinna ett litet pris. Ett första pris för det vinnande paret och resten får likadana pris. Det kan ju vara tex godispåse och vinnarna i tipsrundan får både en gosidpåse och ett diplom liksom. En annan grej som kan vara bra är att dom får se film eller något.

Svar på tråden Oroar mig för svägerskans dotter