Tojk: Marsipan kan smälta om du har mousse med syra (dvs frukt- och bärmousser) direkt under. Grädde och vaniljkräm går finfint utan att fodra, men täck INTE över med plast! Då smälter hela skiten direkt.
Chrysoberyl: Blåbärsmousse ska vara gott till vaniljmousse har jag läst, gärna med färska bär i tårtan. Själv tycker jag att glasscreme är jättegott (50/50 av vispad grädde och vaniljkräm, eller den proportion som du själv tycker är lagom, jag brukar ta mer av grädden) och tycker att det verkar onödigt krångligt att göra nån annan slags vaniljmousse. Jag gillar verkligen färska bär i tårta, hallon eller nåt annat, så det blir lite syra.
Av de fluff jag har provat så tycker jag att punchpraliner var jättegott, men det vill ju till att man gillar punch då. Skumbananer blev bara konstigt. Fluff på FOX citronkola är supergott!!!