Inlägg från: majsan801 |Visa alla inlägg
  • majsan801

    MAJ 2010 del 3

    Hej får man vara med. är 29år och ska gifta mig den 28:e maj 2010. Har bokat festlokal och är sugna på utomhus vigsel på klipporna men har inte helt bestämt oss än.

  • majsan801

    Cia vi ska gifta oss i Öregrund där finns det klippor runt hela staden. Festlokalen är bokad med utsikt med solnedgången i havet.

  • majsan801

    Hmm vill också börja med inbjudningskorten har valt text iaf. Skaa ta mig ner till nån papperbutik och köpa på mig material. Jag är inte så pysslig av mig så det blir nån enkel stilren variant, ev så köper jag dem klara om jag inte hittar nått bra. Färg tema är ljusgrönt och rosa.

  • majsan801

    Här är det inte heller mycket engagemang från den blivande. Han har dock bokat fotograf idag och börjat fundera lite på möjliga bilder. Han ska även göra presentationen av alla gäster i festprogrammet. Annars säger han mest bara ja när jag frågar om nått.

  • majsan801

    Vi kommer inte ha nått vigselprogram. Känns helt meningslöst vilka psalmer det är står ju framme vid altaret och alla får en bibel av prästen när de kommer in i kyrkan. Det är verkligen nått jag sållar bort. Tror inte vi kommer ha det ens om prästen går med på en ute vigsel. Man lär ju få biblar iaf med psalm texterna.

  • majsan801

    Fråga nån som vet hur mycket alkohol man brukar beräkna per person vin/öl? Vi kommer vara 50 personer.

  • majsan801

    Så glad idag har jag bokat präst. Jag ville ha utomhus vigsel men det tyckte han absolut inte så jag preliminär bokade kyrkan med. Så skulle vi prata mer om det på vigsel samtalet. Skönt att de stora sakerna börjar komma på plats. Måste nog börja på allvar med inbjudningarna. Festprogrammet är så gott som klar (innehåll och layout). Festlokal bokad. Ring köpt och klar. Klänning tänker jag inte beställa förrän januari då jag ska banta först. Massa kvar med iaf lite avbetat. Är det någon mer uppsala brud här inne?

  • majsan801

    Vi betalar själva och har nog tänkt oss en budget på ca 50000kr men vi kommer inte följa den slaviskt.

  • majsan801

    EmMagnus super fina inbjudningskort verkligen. Det är så kanon att dela med sig av sina kort och kanske ge lite inspiration till någon annan.

    Måste man ha en framsida på inbjdningskorten, alltså att de är dubbelvikta? Är det alldeles för enkelt att ha bara ett indjudningskort som är en sida. Tänkte att man kunde klistra på ett sidenband och en pärla och använda ett lyxigt papper i temafärgen. Förstår ni vad jag menar?

  • majsan801

    Åh vad svårt har kontakt med ett band nu som ev ska spela på vårt bröllop. Frågan är det kan man verkligen få partystämning med bara 50gäster. Är ju så tråkigt om folk bara sitter vid borden. Det är ett riktigt partyband som är aktuellt i sånt fall. Det är ju en hel del pengar som det gäller med. Gaaah hur ska ni göra?

Svar på tråden MAJ 2010 del 3