Inlägg från: majsan801 |Visa alla inlägg
  • majsan801

    MAJ 2010 del 3

    Nu har jag bokat övernattning till bröllopsnatten. Vindsrum med mörkbruna takbjälkar och havsutsikt. Mitt i rummet står en romantisk himmelsäng, där finns avkopplande musik, blommor, fruktkorg och dryck. Dagen efter äter ni frukostbuffé eller spendera en lång morgon på rummet med en frukostbricka för två.
    Låter rätt härligt tycker jag. Som sagt var, varför är det så långt till MAJ!!

  • majsan801

    Nej här blir det inga fler bebisar. Har en liten tjej som blir 3 månader idag och en liten kille som blev 2 år igår så jag är sååå nöjd så. Ser framemot att ha slutat amma så jag kan få njuta av både vin och champagne.

    Är också sugen på hårförlängning mitt går en bit ovanför axlarna nu och det är på tok förkort för att göra nån maffig frisyr har jag fått för mig. Men ska man ha med clips eller permanent.

  • majsan801

    Tattoo82 bor i årsta. Du?

    900kr det var billigt inboxa mig gärna hennes mailadress om du har är intresserad. Men då hade du med dig eget hår eller så det var bara jobbet som kostade 900kr?

  • majsan801

    hahahah Martinaa ser framför mig att man smyger upp bakom nån stackare med svans på stan klipper till lite snabbt och sen springer hahaha.

    Nej man köper äkta hår som folk har sålt. När jag skriver har med eget hår så menar jag hår som man köpt själv och inte köpt av frisören utan från nått annat företag.

  • majsan801

    Nu har vi varit och köpt bakelser i de smaker som bröllopstårtan ev ska vara i. Köpte 2 olika smaker. Gillar vi nån av dem ska vi boka nästa vecka.

  • majsan801

    Eftersom vi gifter oss i maj när det är som mest högtryck bör man göra det ganska långt i förväg. Speciellt om man vill låna en tårtställning för de kan ta slut tidigt. Vi tänkte försöka boka nästa evcka eller nästa ändå. Ska bara bestämma oss.

  • majsan801

    Och du var nöjd med henne tyckte att hon gjorde ett bra jobb menar jag? Blir galet sugen på en förlängning nu.

  • majsan801

    Visst kan man köpa hus samtidigt. Vi köpte hus i slutet av januarti och är mitt uppe i alla renoveringar men. Men vi sparar ju inga pengar till bröllopet utan använder pengar vi redan har.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3