• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • snuttfia

    Vi satsar också på två nätter i bröllopssvit. Det blir nog ingen resa för oss, tror det blir svårt nog att få ihop till bröllopet. Men nån gång kanske vi kommer iväg. Vi har en drömresa då vi åker till San Fransisco och bilar till Vegas sen... Det gör jag nog helst utan åksjuka ungar i bilen Så när de blir större och det känns ok att lämna dem så kanske vi åker på den resan bara jag och han... Fast svärmor betalade svägerskans bröllopsresa när hon gifte sig så vem vet, kanske vi också får en resa i present. Då blir det nog något enkelt som en vecka vid medelhavet eller en långweekend i nån storstad, längre än så vill vi nog inte lämna barnen som är rätt små än. Vi kommer nog inte att önska oss något utan tar kanske ut en liten kuvertavgift istället. Huvudsaken för oss är att vi har möjlighet att fira med nära och kära och resa det kan vi ju alltid göra en annan gång :)


    Hillena skrev 2009-11-17 18:48:30 följande:
    För vår del så ska vi nog vänta med bröllopsresa. Direkt efter bröllopet ska vi vara lediga men då vill vi bara vara hemma med varandra och ta det lugnt tillsammans. Ska ta hotell i minst två nätter för att få rejäl avkoppling. Sen tar vi nog smekmånad i någon storstad för vi båda har varit och rest jättemycket på varma ställen förut och känner oss mer lockade av Paris, Venedig eller Barcelona.
  • Waldekranz

    Vi ska nog oxå till mauritius, längtar!

  • patrikoannika

    Vi ska också åka utan barn. Eller barnet är det ju, vi har bara ett. Så vi "kan" inte vara borta mer än en vecka. Dottern är 3 år och vi vill inte vara utan henne mer än en vecka.

    För vi hade först tänkt Aruba, men då de upplyste oss om att det INTE går att åka dit bara en vecka så fick det bli mest sol på kortast tid. Så en vecka i Grekland blev det i stället. Sak samma.. he he... vi ska jag bara rumla runt...

  • Martinaa

    Oj va ni har planerat resor över hela världen!

    Vi har nog bara tänkt ta en weekend eller nån dag i typ Stockholm eller så precis efter bröllopet. Den riktiga bröllopsresan får bli längre fram, kanske till hösten/vintern. Vart vi hamnar då beror på hur mycket bidrag vi får i present Drömresan för sambon är Thailand och mig blir nog inte svårt att få med dit!

  • patrikoannika

    Vi önskar oss presentkort på Ticket. Så löser vi in dem när bröllopet varit. Så vi har redan bokat och betalt resan, men när vi gift oss och fått presentkorten så löser vi in dem. Smidigt! Får vi mer värde på presentkorten än vad resan kostade så blir det en liten resa i höst också, och då får dottern följa med.

  • CiaLovesAndreas

    Vi siktar nog in oss på Mallorca en vecka. Vill inte ha så lång restid då vår dotter ska följa med.
    Åker troligtvis i slutet på juni så jag är borta på min 30-års dag. Vi slår alltså två flugor i en smäll

  • Ananias

    Å blir galen, hjälp mig! Vad heter sånnt där som man kan stämpla på kuvert tex.
    någon slags gegga som man trycker stämpeln i o det blir jättefint!!!!

    Vad tusan heter det ???

  • Fröken Strössel

    Menar du lack? Sånt man ofta har på julklappar tex? Som stelnar och blir hårt?

  • Avalon75

    Update:
    Organzapåsar beställda (fokuserar på det verkligt viktiga i livet! )
    Blev svarta från barapyssel.se till slut, bild finns i galleriet

  • Tattoo82
    Ananias skrev 2009-11-18 13:27:49 följande:
    Å blir galen, hjälp mig! Vad heter sånnt där som man kan stämpla på kuvert tex.någon slags gegga som man trycker stämpeln i o det blir jättefint!!!!Vad tusan heter det ???
    Läste precis detta under planeringssidan här på bt:
    "Tips!
    Om ni planerar att ha lackstämplar på inbjudningskorten eller kuverten är det bra att ha i åtanke att lackstämpeln går sönder väldigt lätt i postens frankeringsmaskiner. Ett tips är att lämna in kuverten på posten för att få dem handstämplade. Även då finns risk att de går sönder.
    Bättre är istället att köpa stänger eller bitar av vax."

    Själv pysslar jag som bäst med hemsidan. Länk gärna till era så jag kan få lite tips på vad som ska vara med och hur man formulerar sig!!
Svar på tråden MAJ 2010 del 3