• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • Felixian

    Jag ska också gifta mig den 1a Maj.

    Mitt största tips just nu är att kolla på hår och sminkställen om de har öppet eller inte, det är ju en röd dag som de flesta har stängt. Kolla även om de kan tänka sig att göra det iaf och vad det skulle kosta i sånna fall.

    För min del tyckte hårsalongen att 3000 va ett bra pris för en enkel uppsättning... jag är något tveksam till detta ;)

    Till slut blev det en kvinna som kommer hem till mig och fixar hår och smink för mig och mina två tärnor för 4000. Ett lite bättre pris tycker jag ;)

    Hoppas att det löser sig för dig med!

  • Felixian

    och ja, mitt inlägg här nyss är ju självklart riktat till 2010 05 01

    Ibland är man för snabb för sig själv ;)

  • Bluebride

    Det är jag som bor i Hälleforsnäs. Jag flyttade hit för drygt ett år sen. Anledningen att det är Mellösa kyrka är för vi ska gifta oss där, vår dotter är även döpt där.


    Ananias skrev 2009-11-19 20:41:40 följande:
    Nemen Fröken strössel- tittade på din hemsida och ser Melöösa kyrka! Känner vi varandra kanske? Jag är uppväxt i Hälleforsnäs men var mest i Mellösa=)Och vi är snudd på lika gamla=)
  • patrikoannika

    Jag har lite pyntbekymmer. Alltså vi har bokat typ allt, köpt klänning och vet vilken ring vi ska ha. Men så kommer det till dukning och dekoration. *suck*

    För vi ska vara i en bygdegård. Lokalen är verkligen inget något att skryta med. Bara att den ligger bra, är billig och har ett bra kök. Meeen där är oranga väggar och mörkbruna fönster. Yyyyaaak! Så vi har sagt att vi ska klä in stolar och ha tyg på väggarna. Sagt alltså, men sedan så vet vi inte mer. Hmm... jag vill därför ha tips på vart man kan köpa sånt? Har tänk att vi ska ha vita dukar (så klart..) och många kandilabrar, fina blommor och konfetti. Typ.... Vi tänkte klä stolarna med lakan. Hyra dukar. Någon har sagt att man kan ha "planteringsväv" som är som tyll ungefär. Men... hmm... jag är inte så bra på sådant här...

    Hur ska ni andra duka och dekorera? Några supertips?

  • Tattoo82

    annika - Ni får väl ha orange och brunt som tema! Vi ska ha vita dukar, svart tapet som löpare (samma som på inbjudan och festprogram), vaser med en röd ros i varje och röda värmeljus i klungor. Röda servetter och placeringskort. Framför våra platser tänkte jag vi skulle lägga upp massa rosblad i svart och rött!

  • Bluebride

    Någon som vet något bra finnmedel?

    Någon som vet var jag kan hitta röda värmeljus?

  • Martinaa

    Jag har för länge sedan sett ut en ring på Guldfynds hemsida som jag fastnat för och typ bestämt mig för att jag vill ha. För nån vecka sedan var jag inne i en butik och fick prova "min" ring, men då blev jag inte alls lika förtjust som jag hade väntat mig =/ När jag tittar på bilden på internet så är den jättefin, men den kändes inte... ni vet... så "wow" när jag fick på mig den. Vet inte om det var att förlovningsringen tog mer fokus än den nya ringen... Vet inte hur jag ska göra nu. Bekymmer bekymmer!

  • Tattoo82

    bluebride - Neutrogena? Eller om du tycker du har råd så är ju Vichys Normaderm-serie helt underbar!! (Ja, jag jobbar på apotek... )

    Jag har köpt ett storpack röda värmeljus på Willys nyligen. Tror det kommer dyka upp lite här och var nu till jul! Inget du ska ha till bröllopet eller?!

    Martina - Hade också kollat in en snygg ring på nätet men den gick verkligen inte ihop med min förlovningsring... Vet inte heller hur jag ska göra. De ringar jag gillar mest är i titan eller stål, vilket passar vår budget utmärkt! Men förlovningsringen kostade dryga 5 000 kr och är både rött och vitt guld. Känns dumt att köpa en billig vigselring och lägga bort den dyra förlovningsringen, men det känns också dumt att betala mer för något som passar ihop med den gamla ringen när jag gillar de billigare bättre...

  • Bluebride

    Vad är det för priser på dem och hur länge räcker de?

    Ok, vi storhandlar alltid på willys och näta månad är det dag för ettårskalas. De är till jul!


    Tattoo82 skrev 2009-11-20 22:18:16 följande:
    bluebride - Neutrogena? Eller om du tycker du har råd så är ju Vichys Normaderm-serie helt underbar!! (Ja, jag jobbar på apotek... )Jag har köpt ett storpack röda värmeljus på Willys nyligen. Tror det kommer dyka upp lite här och var nu till jul! Inget du ska ha till bröllopet eller?
Svar på tråden MAJ 2010 del 3