Inlägg från: Bluebride |Visa alla inlägg
  • Bluebride

    MAJ 2010 del 3

    vi kommer ju skicka i dec tillsammans med julkorten

  • Bluebride

    välkommen och grattis...

    Jag vill bli frisk så jag orkar bröllopspyssla, bara denna gaskar upp mig just nu


    Hillena skrev 2009-09-29 21:00:22 följande:
    En till ny här :) Kommer att gifta mig 29/5 i kyrka. Har än så länge bara bokat kyrka och lokal men stressar inte med allt annat än. Har bara varit förlovad i 1 månad snart, 3/10, min fästman friade till mig på Rhodos och jag var alldeles ovetandes, så nu vankas det härligt bröllop vilket känns helt fantastiskt!
  • Bluebride

    välkommen

    Blivande fru 2010 skrev 2009-09-29 22:24:41 följande:


    Hej Hej Maj brudar!Vi kommer att gifta oss 1 maj 2010!!Håller också på att planenera .. Vi kommer att gifta oss i kyrkan det är vartfall bokat bara resten kvar !
  • Bluebride

    antagligen för snabbt så man oroar sig för om man har glömt något instället.

    Moon River skrev 2009-09-30 19:46:01 följande:


    Hejhej,här står det lite still med bröllopsplanering just nu, men det beror mest på att vi faktiskt har det mesta bokat nu .Idag har solisten tackat ja så det var ännu en sak att bocka av.Nu när det börjar bli riktig höst så känns maj väldigt långt borta, men det kommer ju gå snabbare än man tror.Hoppas allt är väl med er andra blivande brudar!
  • Bluebride

    Ja, vi börjar bli rätt många nu. Ja olika borde ju bröllopen bli, men vilka historier.

    Din olust till att hitta brudklänning kan nog även bero på årstiden. Jag sitter med en envis förkylning med hosta, har så taskigt immunförsvar så det är hemskt. Hoppas du kan hitta något i tyskland.

    Snälla tjejer var aktiv i tråden så jag slipper bli uttråkad


    snuttfia skrev 2009-09-30 20:08:36 följande:
    Kul med så många nya i tråden. Ska bli så kul att följa alla till maj och höra om era härliga bröllop sen när man vet all planering som ligger bakom. Tänk vad olika allas bröllop kommer att vara! Jag längtar som en tok jag.Däremot har jag helt tappat lusten att kolla brudklänning. Kom på att jag inte ville ha den jag bestämt mig för, tror inte den är smickrande och orkar inte leta nåt nytt. Får inte ihop det med tärnan så vi kan åka och prova heller, mest för att jag tappade lusten lite av nån anledning. Ska åka en weekend till tyskland (Kiel) i slutet av okt med tärnan, kanske man kan prova lite där? Får väl se... Försöker iaf promenera så mycket jag kan på dagarna nu för att komma i bättre form, hinner inte till gymmet som jag tänkt och äter dåligt så dags att skärpa sig! Nåja, lusten återkommer nog igen snart om jag känner mig rätt, har mycket annat att tänka på just nu.
  • Bluebride

    att man kan bli så glad för så lite


    Martinaa skrev 2009-09-30 23:11:43 följande:
    Haha, jag säger detsamma! Jag blir ju nästan löjligt glad när jag ser att maj-tråden är fetmarkerad, haha.
  • Bluebride

    ha ha sånt gör jag själv, bäst så


    Martinaa skrev 2009-10-01 12:31:31 följande:
    "Traditionen" är väl egentligen att värdpar/toastmaster/madame ska göra festhäftena och allt innehåll. Men jag är för stort kontrollfreak för att överlåta det till nån annan, haha
Svar på tråden MAJ 2010 del 3