Inlägg från: Bluebride |Visa alla inlägg
  • Bluebride

    MAJ 2010 del 3

    Här försöker man också få till allt. Ringen kommer jag kunna betala i slutet av månaden. Här är det bara kvar

    Mat
    Dryck (ej alkohol, vi har alkoholfritt)
    Porto till inbjudningskorten
    Lokalen (kommer dock på faktura efter bröllopet så det som vanlig räkning)
    Mitt hår och smink (ska pröva göra håret själv el be en kompis, samma med smink, så vi får se)

    Möjligtvis tillkommer lite färgkostnader för placeringskrukorna

  • Bluebride

    Tårtan har jag också kvar. Den glömde jag Ska beställa lite specialsaker också som kommer kosta nästan 800 kr, men jag vill att det ska bli en snygg touch. Ska köpa matchande glas, tårtbestick och caketopper

  • Bluebride

    ja programmen är kvar att fixa, men det får man ta lite senare.

  • Bluebride

    Idag fick vi hem julkorten som inbjudan ska skickas med i. Så sött, nästan som man vill skicka dem direkt, men det är lite väl tidigt. Blir väl vid lucia vi skickar dem

  • Bluebride

    nej men jag gillar att vara ute i god tid sen tycker jag det var en kul grej.


    majsan801 skrev 2009-10-14 15:49:18 följande:
    Bluebride när ska ni ha osa datum med tanke på att ni skickar så tidigt. Är ni inte rädda att folk lägger inbjudningskorten i en hög och att de kommer bort och sen glömmer osa. Talar av egen erfarenhet. Men jag är galet förvirrad av mig.
  • Bluebride

    välkommen, vi gifter oss på samma dag


    HelenaO skrev 2009-10-14 19:51:25 följande:
    Hejsan... ny här... men vi ( Helena och Marcus) gifter oss iallafall i Raus kyrka, Helsingborg den 22/5 2010! :) Någon här som köpt en klänning ifrån Forever yours? Vad tycker ni om kvalite osv? Jag har hittat en fin klänning på nätet, men ska kika på den först om 3v... nyfiken!
  • Bluebride

    låter ju jättekul, låter nästan som han har lite att göra


    patrikoannika skrev 2009-10-15 07:50:17 följande:
    Tänkte bara berätta att vår fotograf ringde häromdagen och erbjöd sig att följa vår väg fram till stora dagen på flera sätt. Han undrade tillexempel om vi ville att han skulle vara med när vi valde klänning, köpte ring, beställde blommor, pratade med prästen, pysslar inbjudningkort etc. etc. Så det blir som ett projekt med maaaaasssa fina bilder från hela resan fram till stora dagen. Det tyckte jag lät väldigt trevligt och vi sa att vi skulle fundera på det. Självklart är det en kostnadsfråga, öven fast det är väldigt lockande. Blir det inte för hutlöst dyrt så tror jag att han får fota flera moment och inte bara vigseln. Det hade varit sååå roligt att ha i framtiden och göra en sådan fin fotobok som många gör.Men visst var det en trevlig "grej"?
  • Bluebride

    Tänkte åka in till stan (Eskilstuna) imorrn och tänker spendera hela dagen där för tips till bröllopet, kunna besöka lite fler affärer, blir svårt när gubben är med. Trist nog finns det ingen jag kan träffa, de enda jag känner är upptagna. Ska in till min tatuerare, funderar på att ge en tatuering till min kille i fars dag/julklapp. Ja det är drygt månad emellan, men därav lite presenter, han kommer få två vanliga om man inte hittar något väldigt billigt.

  • Bluebride

    beror ju på, men en bra ide brukar vara 4 månader innan bröllopet


    shamrock skrev 2009-10-18 11:46:33 följande:
    Här händer det verkligen saker. Det måste kännas fantastiskt att klänning och ring och bröllopsfölje och.. börjar falla på plats. Känner att jag måste sätta lite fart. När måste man senast beställa brudklänning?
  • Bluebride

    vad kul. Saknar lite att pröva klänningar, har ju min klänning

Svar på tråden MAJ 2010 del 3