Inlägg från: EmMagnus |Visa alla inlägg
  • EmMagnus

    MAJ 2010 del 3

    CiaLovesAndreas skrev 2009-09-09 16:39:00 följande:
    EmMagnus,Mmm, vi har prel.bokat två ställen just för att vara på den säkra sidan. Sedan gäller det som sagt att kunna bestämma sig. Finns ju för- och nackdelar med båda. Men i slutänden gissar jag ändå att det är priset som avgör mest.
    Vi hade också prel bokat två, den första var mest för att ha nånting. Priserna och sånt var ungefär desamma, jag är mycket för att det ska kännas rätt. Och den som vi har bokat nu känns jätterätt.
  • EmMagnus

    Hejsan allihop,
    Igår funkade i BT för mig, kom inte in... Höll på att få panik så nu har jag lyckats läsa igen mig

    jaao >> Usch, vad jobbigt med svärmor! Vet precis hur du har det. Jag har en svärmor som helst av allt hade planerat hela vårt bröllop själv, så att det blir så som hon vill ha det. Jag vet att hon kommer med förslag av ren välvillja, men det blir lite fel när man har slitit med något själv och sen kommer hon med tips om hur man borde gjort.
    Bjud dom som ni vill, svärmödrar ska aldrig få bestämma!!! Det är ert bröllop och huvudsaken är ju att det är ni som är nöjda inte alla andra.

    Martinaa >> Tror att det var du som hade problem med dina föräldrars åsikter (vågar inte backa en sida och kolla). Stå på dig!!!
    Min erfarenhet är att dom blir supernöjda sen när dom ser hur det blir. Ni har rätt att planera och lägga så mycket pengar på ert bröllop som ni själva vill!

    Trevlig helg tjejer!!!

  • EmMagnus

    Jag håller fast vid det som jag har tyckt innan, FÖNSTER!!! Så jäkla snyggt.
    Martinaa du har fått mig att börja fundera på att göra mina egna kort också!!! Min brudtärna är superengagerad och hjälper mig att fundera på hur det ska se ut.
    Nu när jag såg din stämpel så fick jag en riktigt bra idé på hur jag ska få till mina hjärtan som jag har tänkt på.
    www.kortdesign.se/default.aspx&action=Enlarge&command=12000
    Ni kanske har några tips om hur man ska få till det?
    Kan man ha stämpel till både hjärten och namnen??

  • EmMagnus

    Martinaa:
    Måste kännas härligt att du inspirerar så många
    Nu är det sängdags...

  • EmMagnus

    Hejsan tjejer!
    Var ett tag sen jag hade tid att skriva nått, mina föräldrar var här och hälsade på i helgen och mamma och jag var och tittade på min tänkta brudklänning och hon gillade den också. Så nu är den beställd och den kommer om ca 3 månader... skönt att ha det klart.
    Martinaa: Vad tråkigt att det bara strular för er, jag hoppas verkligen att det löser sig snart.
    Romantiska lilla jag: Samma datum som vi också ha, verkar vara väldigt poppis. Välkommen hit!

  • EmMagnus

    Hejsan tjejer,
    Har haft en helt galen vecka och inte ens hunnit vara inne och kolla vad ni har skrivit.
    Välkommen alla nya, shit vad många vi är nu.

    Jag har iaf beställt min drömklänning nu, den finns i mitt galleri,
    Igår var jag hos min brudtärna och fixade mina naglar och då hade hon världens finaste överraskning till mig. Hon jobbar som förskollärare (och extraknäcker som nagelteknolog) och en av hennes barns mamma är en av Sveriges bästa scrappare (heter det så?) och min brudtärna hade lånat med sig en massa saker från henne och sen fick vi komma och kolla på hennes grejer och fick massa tips på hur vi skulle göra alla korten. Varken jag eller min tärna har nånsin scrappat eller gjort kort själva så vi behöver verkligen alla tips vi kan få. Vi fick låna en embossingvärmare och stansverktyg med stansar och stämplar, så på lördag ska vi till Helsingborg och handla grejer så att vi kan göra lite tester.
    Tack Martinaa och Snuttfia för att ni har gett mig så mycket tips och idéer (utan att ni antagligen vet om det) så att jag har vågat försöka göra alla korten själva.

    Tack tack tack!!!

  • EmMagnus
    Martinaa skrev 2009-10-01 21:13:59 följande:
    Me?? Hihi. Vassego! Dock har du inget galleri som man kan titta i..
    Jag LOVAR att lägga upp bilder när det finns nått att fota, min förhoppning är att göra lite tester på söndag för att se hur det blir. Då tar jag gärna emot synpunkter.

    Nu fattade jag vad du menade, lägger upp klänningen på en gång!
  • EmMagnus

    Nu har jag gjort, snacka om newbie, tur att det finns proffs här

  • EmMagnus

    Tack så jättemycket, det var den första jag provade och min blivande svägerska och brudtärna började nästan gråta... Sen fanns det ingen som var så bra som den. Så jäkla nöjd, den kommer om ung 3 månader, vill bara ha hem den nu!!!

Svar på tråden MAJ 2010 del 3