Inlägg från: EmMagnus |Visa alla inlägg
  • EmMagnus

    MAJ 2010 del 3

    Patrikoannika: Haha, ja det är vi ju vekrligen då! Skönt att nån är värre!!

  • EmMagnus

    Jag får också börja med att skriva puhhh, äntligen läst klart. Har precis som du, MArtinaa, varit hos mina föräldrar i helgen och jösses vad det händer grejer när man är borta

    Wow, vilka fina kort ni har gjort. Vilket pysselgäng det är här!

    Min m2b är på tjänsteresa i Kina denna veckan och jag har bett honom leta efter ett par röda sidenskor till bröllopet till mig, så jag hoppas verkligen att han kommer hem med det.
    Annars är det verkligen stiltje här, min brudtärna ska komma förbi i veckan så ska vi göra lite fler kort är tanken. Annars är det mest badrumsrenoveringen som tar all tid här.
    Fast vi funderar lite på vad vi ska ha som utgångsmusik i kyrkan och vad vi ska dansa till som bröllopsvals. Det lutar just nu åt Änglahund eller nått annat med Hasse Andersson, m2b:s stora idol haha.
    Vad har ni tänkt?

  • EmMagnus

    Ohhh, satt och kom på en sak till. Här är ju en del ifrån Skåne, har ni några bra tips på band eller egentligen helst en duo som är bra? Vi vill att dom ska spela dansmusik, men inte dansband. Men det måste gå att bugga och dansa foxtrot till.

  • EmMagnus

    Som här då... Fast mitt plus på kontot kom idag


    patrikoannika skrev 2009-11-25 18:35:50 följande:
    Jag hoppas också på ett +, ett stoooort + på kontot den 27:de! He he...Något annat + hoppas jag definitivt inte på. Vi ska ju gifta oss, för sjutton, då passar det inte så bra med tillökning. Men på bröllopsnatten... då smäller det! :-S
  • EmMagnus

    Vad skönt det måste vara... Vi har inte tänkt skicka våra förrän slutet av februari eller så, så vi har ett tag kvar att fixa klart våra.
    Får man fråga vad du skrev i, jag har jättesvårt för att få till det.

    Och härligt att du är nöjd med smyckena också.

    Fröken Strössel skrev 2009-11-25 19:10:01 följande:


    Inbjudningkorten är klara! Fixade det sista idag så nu ska jag väga de och se om jag behöver ett eller två frimärken (hoppas på ett!!)Svärmor håller på att dubbelkolla hemsidan så nu är det bara några ändringar där kvar och sen ska vi skicka Fick de smycken jag beställt igår och jag är jättenöjd! Eftersom jag inte har någon klänning att prova med så testade jag med slöjan till, haha.
  • EmMagnus

    Fröken Strössel: Den versionen som jag har knåpat ihop i nuläget är lite likadan, fast i annan ordning. Det känns som att jag börjar bli nöjd. Har varit riktigt missnöjd innan, men nu känns det som att jag är på rätt väg.
    Tack för att du delade med dig.

  • EmMagnus

    Japp, det blir det. Jag har missat att du har samma datum. Bor ni också i Skåne?

    Fröken Strössel skrev 2009-11-25 21:06:28 följande:


    Det var så lite, har också haft lite svårt att bestämma mig.Såg att det är 15 maj i Skåne för dig också, kul! Jag längtar
  • EmMagnus

    Vi har klassisk E-tunga. Restaurangen som vi ska vara i passar bäst för det så det får det bli. Tror att det kommer bli super. Men jag håller med om att runda bord ser snyggare ut.

  • EmMagnus

    Vilket supertips, dom är ju helt perfekta!


    mmm2010 skrev 2009-11-26 19:43:38 följande:
    Nån kanske redan har tipsat om detta... men nu har dom jättesöta frimärken att beställa på posten tema: Kärlek!vi har betällt ett gäng som vi skall sätta på våra inbjudningar! både pussmunnar, gulliga svanar mm
  • EmMagnus

    Jag tycker också att det hade varit jättekonstigt att bjuda in folk i efterhand för att andra har tackat nej. Om jag själv hade blivit bjuden till ett bröllop för att andra hade tackat nej och sen fått reda på det i efterhand hade jag blivit vansinnig. Men det kanske bara är jag...

  • EmMagnus

    Läste ni inlägget som Kjell Präst hänvisade till?
    Det är tydligen vi som är självupptagna och ego... Enligt Ribbing är det ok att ha en reservlista. Fast jag hade nog ändå känt mig lite olustig.

  • EmMagnus

    Martinaa: Jag tror att vi räknar med att du tar tag i det Tack för att du är en sån fixare!!! Utan dig hade denna tråden inte varit så mycket.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3