Inlägg från: shamrock |Visa alla inlägg
  • shamrock

    MAJ 2010 del 3

    Trevligt! Samma dag som vi.

    Romantiska lilla jag skrev 2009-09-22 14:43:11 följande:


    hallå alla glada! Jag och min älskling ska också gifta oss i maj 2010, närmare bestämt 15 maj. =)
  • shamrock
    mmm2010 skrev 2009-09-22 20:41:18 följande:
    Förresten får ni hålla tummarna för oss 1a oktober det är första dagen man kan ringa till vår tilltänkta kyrka och boka vigsel inför nästkommande år. Vi hoppas verkligen få 15e! Å förhoppningsvis få en bra tid... de har bara 3 vigslar på en långhelg fördelat på 2 kyrkor. De har nämligen bara en präst/organist/vaktmästare på 2 kyrkor...hoppas hoppas!
    Håller också tummarna! Vet ni om det är en populär kyrka ni valt? Då kan det ju bli riktigt tufft.
  • shamrock
    Felixian skrev 2009-09-24 16:28:21 följande:
    Martinaaa: På mig får det gärna stå BV - Västerås - 27Vi har äntligen bokat vigsellokal, Sala silvergruva blev det tillslut! supermysigt och lite lagom annorlunda. Precis i vårt tycke och smak :)
    Vad tufft! Sala silvergruva är läcker. Var i gruvan håller man till då? Hade nog passat mig också men tyvärr bor vi alldeles för långt bort.
  • shamrock

    Gratulerar Martinaa!!

    Har alla här på BT berättat för sina föräldrar att ni ska gifta er?

    Än så länge håller vi det hemligt..

  • shamrock

    Vi har inte tänkt så långt ännu. Jag vill mest få dem färdiga så kan man skicka dem när man vill sedan. Troligtvis någon gång i januari-februari.

  • shamrock

    Fröken Strössel skrev 2009-10-11 18:26:34 följande:


    Vi kommer också vara runt 50 pers men kommer inte ha liveband utan satsar istället på en riktigt bra spellista på datorn. Och jag tror självklart att man kan få upp partystämning med 50 gäster. Hur ofta har man en sån stor fest?Har precis kommit tillbaka från Göteborgs-trippen. Har haft det jättebra! I fredags var vi ute och åt på en italiensk restaurang och de hade jättefina servetter där. Så när vi skulle betala frågade jag om vi kunde få köpa 60st. När han hörde att vi skulle gifta oss kom han ut med servetterna och sa att vi fick de och att han önskade oss ett fantastiskt bröllop! Lite oväntat måste jag säga Nu behöver jag inte tänka på servetter mer!
    Fantastiskt! Sånt trodde jag inte var möjligt. Njut av sevetterna!
  • shamrock

    Här händer det verkligen saker. Det måste kännas fantastiskt att klänning och ring och bröllopsfölje och.. börjar falla på plats. Känner att jag måste sätta lite fart. När måste man senast beställa brudklänning?

  • shamrock

    Inte undra på att det är en babyboom just nu med tanke på alla som vill och längtar. Vi har diskuterat ett barn till och planerar det till efter bröllopet, kanske tom till efter sommaren. Ser verkligen fram emot det...

  • shamrock

    Hej på er alla!
    Här händer det massor. Det är trevligt att läsa både goda tips och idéer, hur långt var och en har kommit samt om de som går i väntans tider på ett plus.

    Här har det varit stiltje ett tag och tyvärr har jag lite svårt att komma igång med planeringen igen. Jag går och funderar på om det har med delaktighet att göra. Med det menar jag att det ännu bara är min tärna som känner till våra planer om bröllop och att hon har mycket med sin familj. Jag kanske behöver ha fler att prata bröllop med? Vi hade tänkt att vänta med att berätta för föräldrarna till jul men...

    Vad tror ni kan hjälpa mig att planera vidare?

Svar på tråden MAJ 2010 del 3