Inlägg från: shamrock |Visa alla inlägg
  • shamrock

    MAJ 2010 del 3

    Jag tycker absolut det första med fläskfilé.


    Bluebride skrev 2009-11-05 18:06:41 följande:
    Hur tycker ni detta låter? Vad skulle ni välja?"Jag Föreslår fläskfilé med portvinbstuvade Champinjoner o Kulstekt Potatis Pris et är 95:-/ person barn under 6 år är gratis mellan 6 och 15 halva priset Fläskfile är en bra kötträtt att leverera för den håller sej mör o fin Som köttbuffè kan jag föreslå Marinerad Fläskytterfile, Rostbiff o Kalkonbröst med Potatisgratäng eller Potatissallad Pris 105:- / Pers."
  • shamrock

    Nytt hus? Jag har tyvärr inte hängt med så mycket sista tiden. Iså fall förstår jag att det är mycket att fundera på. Kul men samtidigt väldigt jobbigt. Snåla inte på småsaker, det kommer ni att ångra.

    Vi köpte nytt radhus för tre år sedan. Helt fantastiskt att följa processen från åker till bostadsområde. Valen var många och tuffa men det blev riktigt bra till slut även om vi nui efterhand hade gjort lite annorlunda med bl a kakel och spottar i taket.


    Tattoo82 skrev 2009-11-06 22:29:38 följande:
    Nej va tråkigt Martina!! Så var det förr oss också innan vi bestämde oss för att bygga. Var säker på att jag ville ha huset så helt plötsligt var det borta från hemnet...I vår bostadsrätt amorterade vi inte heller efter att topplånet var betalt. Vi slipper topplån även på nya huset så det är skönt! Huset kom i måndags så nu har jag mest planerat inredning hela veckan.
  • shamrock

    Du har helt rätt klänningen var jättefin. Hade tänkt mig något i rosa eller brunt men ...


    johi77 skrev 2009-11-07 11:09:22 följande:
    Tips till er som ska ha brudnäbbar i strl 86-122. Lindex har en helt bedårande klänning i creme med silverbroderier för 299 kr!www.lindex.com/se/Product/ImageZoom.aspxJag som redan köpt en betydligt dyrare klänning till min dotter från Lilly tvekar, båda hänger här hemma och jag kan inte bestämma mig!
  • shamrock

    Storlek 80,86 brukar vara normalt. Kan nog tänkas att klänningen är för stor när hon blir ett, men hon ska väl inte ha klänningen förrän i maj och då bör den passa.


    Bluebride skrev 2009-11-08 13:38:59 följande:
    jag tror min näbbklänning vara för stor, hon drar 62-68 i kläder och jag har köpt en klänning för 12-18 månader. Hon blir 1 år nästa månad, men hon är ju som sagt född för tidigt. Vilken storlek har en ettåring normalt?
  • shamrock

    Jag har varit med min m2b och tittat på kläder till honom idag. Då tittade vi på klänningar som kunde passa till och då menar jag färgmässigt. Jag hade samma tanke som du inte för gulaktigt men jag tyckte ivory var mycket fin och inte alls så gul som jag hade föreställt mig.


    Martinaa skrev 2009-11-11 16:51:34 följande:
    Avalon:Vad roligt! Hoppas du lägger upp bilder på den snart! Jag har en fråga. Tror jag läste att du beställde i ivory? Hur tyckte du den färgen blev? Jag vill inte ha kritvit, men är orolig för att ivory skulle bli FÖR gulaktig, och det vill jag ju inte heller. Fick en bild mailad till mig från Milly med färgprover, och då har de en light ivory också, som på bilder ser exakt likadan ut som vanlig ivory, men det kan ju bero på ljuset när bilden togs osv. Orkar inte beställa hem färgprover heller :P Så frågan är bara om man ska våga beställa ivory...
  • shamrock

    Jag är så nyfiken på hur alla kort gjorda av tapet blir, så även på dina. Kommer du att lägga dem i ditt bildgalleri? Jag känner mig lite feg då jag hittat en ganska dyr tapet och vill att de ska bli superbra men inte vet.


    Martinaa skrev 2009-11-12 12:40:17 följande:
    Ja det har jag undrat länge nu... :PJag har hamnat i en pysselperiod nu igen iaf, fixar med både inbjudningskort, placeringskort (görs av tapetremsorna som blir över från korten ändå) och gjorde ett test till omslag av festhäftena igår med. Gjort lite ändringar från första idéerna och nu så blir det nog ganska bra tror jag! Nu blev jag och sambon lite tveksamma på gästlistan också. Båda har varsina jobbarkompisar som vi hittills sållat bort, men nu grubblar på om vi ska bjuda ändå. Och med deras respektive blir det fyra personer till på listan...
  • shamrock

    Martinaa: Korten är verkligen jättefina. Ändra inte för mycket med embossing och pappershjärta så blir de kanonfina. Jag velar hit och dit och ändra mig hela tiden men som sagt det är nog bara att bestämma sig och sedan köra på det.

  • shamrock

    Cia: Hälsa vännen att korten var jättefina. Du ska vara stolt över henne. De som blir bjudna kommer säkert att bli imponerade.

  • shamrock

    Var har du hittat så billiga cellofankuvert? Vi har tänkt att ha sådana också men de billigaste jag hittat kostar 1,50 och till det kommer en massa fraktavgifter så priser stiger avsevärt.


    patrikoannika skrev 2009-11-13 21:07:40 följande:
    Vi har nu gjort färdigt inbjudningarkortet. Alltså vi har kommit fram till hur det ska se ut, inte gjort färdigt dem... Sedan har vi beställt frimärken, för vi ville ha de där med hjärtan på. Blir nog extra fint. Vi tänkte förresten ha cellofankuvet, det blir suuupernice! Ser lyxigt ut, men de kuverten kostade tyo 1 spänn stycket, vilket ju är mycket billigare än vanliga kuvert...Lägger in bild så småning om....
  • shamrock

    Det har vi också tänkt att göra.


    Bluebride skrev 2009-11-14 19:44:37 följande:
    Här väntar vi med resan
  • shamrock

    Bra tips! Tack!

    Valde ni No Name eller Clear Bags? Hur var kvaliteten?


    patrikoannika skrev 2009-11-14 18:47:25 följande:
    kolla in på www.sykompaniet.seVi betalde 90 kr för 100 kuvert INKLUSIVE frakt!
  • shamrock

    Tack då vet jag hur jag ska göra och tackar än en gång för tipset.

  • shamrock

    Tyckte att inbjudan 2 såg trevlig ut. Har du använt dig av decopage?


    Bluebride skrev 2009-11-14 21:30:39 följande:
    några fler åsikter om mina inbjudningskort och andra bilder?
  • shamrock

    Kul! Då kommer lokalen säkert att vara jättefin till ni gifter er. Grattis.


    Tattoo82 skrev 2009-11-15 21:40:29 följande:
    Åååhh, nu blev jag skitglad igen! Har ju tvekat på vår festlokal (är jag den sista som inte bokat det än?) för att allt inte var så fräscht där. Så såg jag på hemsidan nu att stället är stängt för renovering jan-feb!!!
  • shamrock

    Jag gillar ditt halsband. Jag har föreställt mig ett liknande. Får man fråga var du beställt det?

    Fröken Strössel skrev 2009-11-19 19:08:33 följande:


    Nu har jag beställt mina smycken!www.jo-line.se/images/bilder_butik/30q3_zoft_...och så specialbeställde jag ett matchande armband till. Tror det blir väldigt fint
  • shamrock

    Välkommen hit! Kanske inte det populäraste datumet denna månad men vad gör det.

    2010 05 01 skrev 2009-11-19 21:23:16 följande:


    Hej!Jag vill oxå va med.Gifter mig den 1:a maj. Inte det populäraste datumet ser jag..
  • shamrock

    Får man fråga var det finns så gulliga och snälla butiksägare?


    HelenaO skrev 2009-11-21 15:11:25 följande:
    Ville bara berätta att idag har jag köpt min brudklänning! Den är så vacker och jag känner mig verkligen fin i den! Den är precis så som jag önskat! Och damen som ägde butiken var världens snällaste och gulligaste! Hon frågade om jag ville gå modell för butiken på Bröllopsmässan i januari, klart jag vill! Tänk att få ha klänning och smink och hår en gång "extra", hur kul som helst ju! detta gjorde verkligen min dag!
  • shamrock

    Det är så kul att se allas inbjudningskort som börjar ta form. Vilken variation!

    Jag går själv och väntar på att mina papper till inbjudningarna ska komma. Jag beställde dem i veckan som gått och de väntas komma i slutet av veckan som kommer.

    I veckan köpte jag papper till festprogram och tackkort men det är ju inbjudningarna som känns viktigast att göra. Väntar, väntar, vä....

    Vänrat i och för sig även på monogramstämpel och dekorationer också. Väntar, väntar, vä...

  • shamrock
    mmm2010 skrev 2009-11-26 19:43:38 följande:
    Blir nog E-tunga! men jag hade nog satsat på runda bord om det hade gått att ordna, det är tjusigast tycker jag Nån kanske redan har tipsat om detta... men nu har dom jättesöta frimärken att beställa på posten tema: Kärlek!vi har betällt ett gäng som vi skall sätta på våra inbjudningar! både pussmunnar, gulliga svanar mm
    Jag har också varit inne på postens hemsida och tittat på frimärken och hittade ett som jag verkligen gillar och som passar till vårt tema men tyvärr finns det bara i häfte tillsammans med frimärken jag inte alls gillar. Detta skulle betyda att jag får köpa 13 häften och få ca 100 frimärken över. NÄÄ det kommer jag inte att göra.
  • shamrock

    Avalon75: Luktärtsbuketten är jättefin. Den är så somrig och gör en glad. Den gillade jag men det var fler som var läckra av de du lagt in.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3