• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • Martinaa

    Woho, femhundra inlägg på knappt en månad. Nu måste vi ju fixa över 1000 innan tråden stänger!

    Nu har vi varit och kikat på lokalen. Den ligger centralt i stan och har boende en trappa upp. Det var jättefint där och de verkade väldigt professionella. MEN (för som bridezilla har man alltid ett men ) så var själva matsalen lite liten och knepigt formad, så något traditionella E-bord kan vi inte ha. Blir snarare ett "U-bord" med två sidobord, varav halva det ena bordet kommer vara lite skymt och inte kommer se honnörsbordet. Men då kan vi ju iofs sätta barnen där. Inte mycket plats över till spex och lek heller. Annars verkade detta ställe bättre på alla sätt och vis.

    Snuttfia, hjälp mig! Du har ju sett stället och vet hur det ser ut. Vad tycker du om det??

  • Bluebride

    martinaa...... jag hoppas det löser sig med lokal

  • Tattoo82

    Martina - Låter ju jättebra! Svårt att hitta ett ställe som inte har ett "men" kanske... Nån som har ett HELT PERFEKT ställe?? Inte vi iaf, men det positiva väger över det negativa.

    Igår frågade vi min pappa om han ville fotografera så nu är det ordnat. Men han undrade hur vi gör om det är dåligt väder... Det hade jag förträngt! Vi ska ju ha vår egna ceremoni utomhus är det tänkt. Kan man ha den till bords isf?! Festlokalen är ju det enda stället där alla får plats och där är det uppdukat.

  • Martinaa

    Tattoo:
    Hur menar du nu? Ska ni vigas vid middagsbordet?? :P

  • Tattoo82

    Vi ska vigas i stadshuset på dagen med bara tärna och marskalk som vittne. Sen ska min syster hålla i en egen ceremoni inför gästerna innan festen. Bara säga några ord om oss, kärlek och äktenskap och så ska min andra syster sjunga ett par låtar. Det jag undrar är var man skulle kunna hålla denna ceremoni om det inte går att vara utomhus.

  • Martinaa

    Aha... nu är jag med! :) Jo men det funkar väl att ha inne vid borden om ni inte kan vara ute. Men vi får väl hoppas på fint väder! :)

  • Moon River

    Hejhej,

    här står det lite still med bröllopsplanering just nu, men det beror mest på att vi faktiskt har det mesta bokat nu .
    Idag har solisten tackat ja så det var ännu en sak att bocka av.
    Nu när det börjar bli riktig höst så känns maj väldigt långt borta, men det kommer ju gå snabbare än man tror.

    Hoppas allt är väl med er andra blivande brudar!

  • Bluebride

    antagligen för snabbt så man oroar sig för om man har glömt något instället.

    Moon River skrev 2009-09-30 19:46:01 följande:


    Hejhej,här står det lite still med bröllopsplanering just nu, men det beror mest på att vi faktiskt har det mesta bokat nu .Idag har solisten tackat ja så det var ännu en sak att bocka av.Nu när det börjar bli riktig höst så känns maj väldigt långt borta, men det kommer ju gå snabbare än man tror.Hoppas allt är väl med er andra blivande brudar!
  • Hillena

    Är lite nyfiken på hur långt ni andra kommit i planeringen? Vi har inte kommit så långt men känner mig inte alls stressad. Men borde kanske börja se mig efter en klänning snart och fotograf till rätt pris kikar jag också efter. Bara så jag inte gör allt i sista stund.

  • snuttfia

    Martinaa, klart du ska stanna här även om det inte blir i maj :) Jag är som sagt var jätteförälskad i lokalen, noterade att matsalen var lite knölig men tycker inte det går så mycket. hur många blir ni? Vi är ju max 40 så det behöver inte bli så trångt för oss. Plus att jag inte tror att vi behöver utrymme för spex (tror jag, vet ju inte vad toastmadame hittar på för bus). Fast å andra sidan har jag väldigt svårt att se framför mig hur mycket plats det tar att knöla in 40 pers och hur borden behöver stå, jag är nog inte så noga med det. Bryr mig mer om att det ser snyggt ut och att allt matchar och att atmosfären är rätt. Står det mot regementet? Har ni varit och kollat där än? Vad är för och nackdelarna med det stället? Skriv en lista eller känn efter. Ofta får man ju en känsla och då tycker man kan gå på den, man kan ju omedevetet ha snappat upp nån detalj som man inte riktigt kan beskriva i ord och det kan vara nog så viktigt. Hoppas ni kan bestämma er iaf för det är skönt när det är gjort och man kan koncentrera sig på annat :)

    Kul med så många nya i tråden. Ska bli så kul att följa alla till maj och höra om era härliga bröllop sen när man vet all planering som ligger bakom. Tänk vad olika allas bröllop kommer att vara! Jag längtar som en tok jag.

    Däremot har jag helt tappat lusten att kolla brudklänning. Kom på att jag inte ville ha den jag bestämt mig för, tror inte den är smickrande och orkar inte leta nåt nytt. Får inte ihop det med tärnan så vi kan åka och prova heller, mest för att jag tappade lusten lite av nån anledning. Ska åka en weekend till tyskland (Kiel) i slutet av okt med tärnan, kanske man kan prova lite där? Får väl se... Försöker iaf promenera så mycket jag kan på dagarna nu för att komma i bättre form, hinner inte till gymmet som jag tänkt och äter dåligt så dags att skärpa sig! Nåja, lusten återkommer nog igen snart om jag känner mig rätt, har mycket annat att tänka på just nu.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3