Inlägg från: Tattoo82 |Visa alla inlägg
  • Tattoo82

    MAJ 2010 del 3

    Nej va tråkigt Martina!! Så var det förr oss också innan vi bestämde oss för att bygga. Var säker på att jag ville ha huset så helt plötsligt var det borta från hemnet...

    I vår bostadsrätt amorterade vi inte heller efter att topplånet var betalt. Vi slipper topplån även på nya huset så det är skönt! Huset kom i måndags så nu har jag mest planerat inredning hela veckan.

  • Tattoo82

    En av mina kompisar erbjöd sig att hjälpa oss med våra inbjudningskort. Har visat henne förslagen jag tänkt på så skulle hon pyssla lite. Känns jätteskönt att få lite hjälp! Hinner ingenting nu, och har bara inredning i huvudet...

    Var med om en mindre trevlig upplevelse idag med, gastroskopi. BLÄ!

  • Tattoo82

    Åååhh, nu blev jag skitglad igen! Har ju tvekat på vår festlokal (är jag den sista som inte bokat det än?) för att allt inte var så fräscht där. Så såg jag på hemsidan nu att stället är stängt för renovering jan-feb!!!

  • Tattoo82

    Jag köpte min klänning i mars! Men om det var så smart vet jag inte för jag börjar vela om jag ska ha den... Men den kostade bara 400 kr så det är ju inte hela världen om jag bestämmer mig för en riktig brudklänning istället.

  • Tattoo82

    Vår drömresa går också till Mauritius! Första gången vi skulle åka utomlands tillsammans kollade vi in det och sa att dit ska vi på bröllopsresa!! Men det är bara att inse att vi nog aldrig kommer ha råd, så länge vill vi iaf inte vänta med att gifta oss. Kanske kommer man dit om 10-20 år, får väl ta det när vi förnyar våra löften!

    Vi tänker boka en sista minuten efter bröllopet när vi ser hur mycket pengar som finns då. Spelar inte så stor roll var vi hamnar, huvudsaken det är varmare än i sverige och att vi får umgås bara vi två en hel vecka utan barn och måsten!! *längtar*

  • Tattoo82
    Ananias skrev 2009-11-18 13:27:49 följande:
    Å blir galen, hjälp mig! Vad heter sånnt där som man kan stämpla på kuvert tex.någon slags gegga som man trycker stämpeln i o det blir jättefint!!!!Vad tusan heter det ???
    Läste precis detta under planeringssidan här på bt:
    "Tips!
    Om ni planerar att ha lackstämplar på inbjudningskorten eller kuverten är det bra att ha i åtanke att lackstämpeln går sönder väldigt lätt i postens frankeringsmaskiner. Ett tips är att lämna in kuverten på posten för att få dem handstämplade. Även då finns risk att de går sönder.
    Bättre är istället att köpa stänger eller bitar av vax."

    Själv pysslar jag som bäst med hemsidan. Länk gärna till era så jag kan få lite tips på vad som ska vara med och hur man formulerar sig!!
  • Tattoo82

    Skulle så gärna vilja ha sidan i svart och rött som resten av bröllopet men det verkar inte gå i weddingannouncer?! Nån som har tips på nån annan sida dit jag kan flytta över allt jag gjort för att få det i rätt färger?

  • Tattoo82

    Ananias - Ja vad är skillnaden på lackstämplar och stänger?? Jag vet inte! Brukar ju ligga såna där röda stänger att göra stämplar av bland julsakerna lite överallt nu iaf, om det är sånt de menar?!

  • Tattoo82

    strössel - Tack, tack! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om vigseln. Började skriva om festen och fick då med info om stället osv. Nu har vi bestämt oss för att ha vigseln på samma plats så jag kanske skulle tagit med infon under den rubriken istället?! Började i fel ordning. Vad kan mer vara med än tid och att vi kommer vara utomhus om vädret tillåter?

Svar på tråden MAJ 2010 del 3