Inlägg från: Tattoo82 |Visa alla inlägg
  • Tattoo82

    MAJ 2010 del 3

    Ni har så rätt! Bättre att ha med kort om det viktigaste så att alla orkar läsa allt.

    Tror jag börjar bli någorlunda nöjd med min sida nu! Ska kompletteras med lite bilder och jag lär ändra formuleringarna några gånger till säkert.

  • Tattoo82

    Ja det funkar! Är bara den där uppe i hörnet på första sidan som måste vara fyrkantig som jag inte riktigt får till... Kanske är olika beroende på vad man har för design?

  • Tattoo82

    Alla bilder jag har laddat upp har varit JPEG. Har inte gjort några ändringar...

  • Tattoo82

    majsan - Försökte göra ram en gång men då funkade det faktiskt inte. Nu har jag bara lagt upp som de är och det har gått bra!

    Ananias - Nejdå, det är inge svårt! Kul att göra och bra att gästerna får all info som inte ryms i en inbjudan.

  • Tattoo82

    majsan - Martina har nog rätt!! Jag har bara laddat upp bilder tagna från festlokalens hemsida osv. Prova minska bilderna!

  • Tattoo82

    annika - Ni får väl ha orange och brunt som tema! Vi ska ha vita dukar, svart tapet som löpare (samma som på inbjudan och festprogram), vaser med en röd ros i varje och röda värmeljus i klungor. Röda servetter och placeringskort. Framför våra platser tänkte jag vi skulle lägga upp massa rosblad i svart och rött!

  • Tattoo82

    bluebride - Neutrogena? Eller om du tycker du har råd så är ju Vichys Normaderm-serie helt underbar!! (Ja, jag jobbar på apotek... )

    Jag har köpt ett storpack röda värmeljus på Willys nyligen. Tror det kommer dyka upp lite här och var nu till jul! Inget du ska ha till bröllopet eller?!

    Martina - Hade också kollat in en snygg ring på nätet men den gick verkligen inte ihop med min förlovningsring... Vet inte heller hur jag ska göra. De ringar jag gillar mest är i titan eller stål, vilket passar vår budget utmärkt! Men förlovningsringen kostade dryga 5 000 kr och är både rött och vitt guld. Känns dumt att köpa en billig vigselring och lägga bort den dyra förlovningsringen, men det känns också dumt att betala mer för något som passar ihop med den gamla ringen när jag gillar de billigare bättre...

  • Tattoo82

    Ja det där är svårt. Kul att se hur ni andra ska göra!

    Vi planerar skicka ut inbjudan efter nyår, osa 17 april, gifter oss 29 maj.

  • Tattoo82

    bluebride - Vilken liten skrutta! Till skillnad från min kluns till son. Han vägde strax under 11 kg när han var 10 månader, nu vid 17 månader väger han över 13 kg!

  • Tattoo82

    Nu har jag inte varit in på några dagar igen men tror jag läst ikapp det mesta. Vi har haft slutbesiktning på huset idag så nu är det vårt!! Ska lägga golven själva nu så hoppas vi på att flytta in i slutet på nästa vecka.

    ÄNTLIGEN är det mindre än 6 månader kvar till bröllopet så nu fick vi boka vår lokal! Så skönt att ha det gjort.
    jaao - Den ligger i uppland om du var intresserad av det?

  • Tattoo82

    Har förresten också börjat tveka om vilken tid vi ska ha för vigseln. Har bestämt oss för att ha den vid festplatsen nu och hade tänkt börja kl 15. Men när jag satt och gjorde lite tidsschema över dagen så verkar det bli väldigt lång tid mellan vigsel och middag... Tänkte ju ha lite lekar och mingel och sånt då men typ 2½ timme känns kanske lite överdrivet?! Bättre att börja vid 15,30-16 istället?

    Sen har jag bekymmer över min syster som också är min tärna... Hon har berättat att hon och hennes man inte har det så bra just nu och går i skiljastankar. Känns inte kul att gifta sig om de ligger i skiljsmässa då och förstår att hon inte kommer känna så engagerad som tärna heller.... Funderar på att fråga en kompis om hon också vill vara tärna nu. Hur skulle ni göra?!

Svar på tråden MAJ 2010 del 3