• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • johi77

    Roligt med gravidbebisar! Hoppas det går vägen för er båda två. Vi har exakt två år mellan våra barn och det har varit jobbigt periodvis men nu - vilken glädje att alltid ha ett syskon att leka och busa med!

  • CiaLovesAndreas

    johi,
    Ja, kan andra klara det så kan väl vi
    Det är mer det där praktiska som vi inte riktigt räknat med än. Jag menar, det går ju lite pengar till bröllopet och ska vi då samtidigt ha råd att skaffa hus känns lite tveksamt. Men på nåt sätt ska det väl gå OM det nu är bebis på gång.

    Uj, låter nästan som att jag redan är gravid i tanken.
    Är ju så svårt att inte tänka på det. Vill veta NU!

    Förlåt för mitt OT igen. Känns skönt att prata av sig lite.

  • pingst2010

    Snuttfia , var i göteborg var du och kolla rean på brudklänningar ? vill oxå kolla . .

  • Martinaa
    CiaLovesAndreas skrev 2009-10-20 22:03:34 följande:
    johi,Ja, kan andra klara det så kan väl vi Det är mer det där praktiska som vi inte riktigt räknat med än. Jag menar, det går ju lite pengar till bröllopet och ska vi då samtidigt ha råd att skaffa hus känns lite tveksamt. Men på nåt sätt ska det väl gå OM det nu är bebis på gång.Uj, låter nästan som att jag redan är gravid i tanken. Är ju så svårt att inte tänka på det. Vill veta NU!Förlåt för mitt OT igen. Känns skönt att prata av sig lite.
    Ingen fara, prata av dig hur mycket du vill bara!
  • Bluebride

    Nä, måste lägga mig, dottern och jag ska på klapp och klang kl 9 imorrn bitti.

  • snuttfia

    Ja, vad heter stället nu? Johans nånting? Högst upp på Linnégatan uppe vid Linnéplatsen nästan... De hade inte jättemycket klänningar men jag tyckte det fanns mycket fint och tanten var så trevlig och glad :) Har ju hört skräckhistorier om snobbiga expediter så jag var lite nervös innan Men det var ju mitt på dagen en vardag också så de har väl inte jättemycket att göra just då heller...


    pingst2010 skrev 2009-10-20 22:04:00 följande:
    Snuttfia , var i göteborg var du och kolla rean på brudklänningar ? vill oxå kolla . .
  • Martinaa

    Snuttfia:
    Det var inte Tonys du var på? Har för mig att det låg på Linnégatan, fast å andra sidan låg det kanske nåt mittemot också?? Jag har inga positiva upplevelser från Tonys nämligen. Var en ung man som jobbade då och jag kände mig bara i vägen så gick efter bara nån minut utan att ha provat nån klänning.

  • CiaLovesAndreas
    Martinaa skrev 2009-10-20 22:41:03 följande:
    Ingen fara, prata av dig hur mycket du vill bara!
    Vad snällt. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, för nu är det ju bara att vänta.
  • snuttfia

    Jag blev helt osäker så jag kollade upp det på eniro nu :) Johans högtidskläder heter de. Kommer inte ihåg att jag sett något Tonys på linégatan men nu när du säger det ska jag hålla ögonen öppna nästa gång jag åker förbi. Vet att det finns två till affärer nere vid järntorget, Ramonas (?) och kanske Tonys då? Var in på ena men det var så mycket folk så jag orkade inte be om hjälp och det känns ju helt omöjligt att gå och blädra bland klänningarna själv...


    Martinaa skrev 2009-10-20 22:53:47 följande:
    Snuttfia:Det var inte Tonys du var på? Har för mig att det låg på Linnégatan, fast å andra sidan låg det kanske nåt mittemot också?? Jag har inga positiva upplevelser från Tonys nämligen. Var en ung man som jobbade då och jag kände mig bara i vägen så gick efter bara nån minut utan att ha provat nån klänning.
  • jaao

    Härligt med graviditeter, även om de är oväntade.
    Själv fick jag båda mina barn prematurt, det skulle dock inte vara någon överhängande risk att man fick 2an tidigt bara för att 1an kom tidigare enligt läkaren (beroende på orsak såklart)

    Vi har inte hunnit planera på senaste, det har varit konsärer och plugg, plugg, plugg som gällt de senaste veckorna. Nu börjar det lugna ned sig lite ett tag (fick mvg på alla tentorna! Så nöööjd!) och på fredag ska jag, mamma och min bästa vän kika på klänningar, igeeen... jag är stans kräsnaste människa+ alledeles för smal, alledels för lång... och eftersom klänningen inte ska vara vit är utbudet begränsat... skam den som ger sig!

    I helgen berättade sambon om bröllopsplanerna för sina kompisar, lite fler än vad vi planerat skulle veta... typ hela festen *ooops* det blev allmän chockad stämning som förväntat, men alla var glada och killen som blev tillfrågad om han ville sjunga/spela började t.o.m gråta

Svar på tråden MAJ 2010 del 3