• Martinaa

    MAJ 2010 del 3

    Hej alla majbrudar! Dags för ny tråd! Här är den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3439272-1.html

    Tänkte vi kunde köra en liten datumlista med samtliga här i första inlägget. Hur mycket information ni vill ha med väljer ni själva. Skriv ert datum så ska jag lägga in er (och rätta mig om jag skrivit fel nånstans eller om något ändras).
    KV = Kyrklig vigsel
    BV = Borglig vigsel

    1 MAJ

    8 MAJ
    Lilleke

    14 MAJ
    Ninnalotta

    15 MAJ
    Snuttfia - Borås
    Fröken Strössel - Utomhus
    CiaLovesAndreas
    johi77
    Martinaa - 25 år, Borås, KV
    a n n a
    EmMagnus
    20100515
    maj2010

    22 MAJ
    BlueBride
    l8ol

    29 MAJ
    Nu gifter vi oss
    MV85
    UBW
    Mamli
    SofieOchJamie
    clin
    Tattoo82

    Nu kör vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-03 13:36
    **********
    Okej ändring! Eftersom jag inte kan ändra redan publicerat inlägg så har jag gjort en egen lista och laddat upp här: www.martinaa.se/datum.asp (ja, jag är ledig idag och har inget att göra )

    Meddela mig om något ska ändras eller uppdateras!

    **********

    Kom igen nu brudar och se om vi kommer över 1000 inlägg i den här tråden!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 3
  • Hillena

    Vår fotograf har en studio som vi kan använda om det skulle regna, annars får vi ta fotona i kyrkan...men vi vill ju allra helst fotas utomhus.

    Hon hade ett förslag att fotas nån dag efter bröllopet om det skulle regna på vår dag, men det känns riktigt konstigt..

  • Waldekranz

    Igår köpte jag min klänning! Åh det kändes bara så där kanonrätt och är så sjukt glad! kan inte sluta tänka på den! Wieee

    Ikväll kommer vårat värdpar hit och vi ska börja gå igenom schemat för den stora dagen samt dagen innan lite, roligt!

  • Tattoo82

    majsan - Jo jag är nöjd. Har ju ingen erfarenhet av något annat heller men. Det håller inte upp till 6 månader som hon skriver. Jag tog ur mitt nu efter ca 3 månader och då hade jag redan tappat typ hälften! Men det beror väl lite på hur man sköter det också, jag slarvade en hel del mot slutet. Fast egentligen skulle nog mitt hår klara 3 månader till om jag bara flyttade upp det. Man måste göra det allteftersom håret växer, fästena ska liksom sitta rätt nära hårbotten. Tänker helt klart gå till henne igen iaf! Priset är ju oslagbart!

  • maj2010

    Grattis till klänningsköpet, Waldekranz! Jag vet precis hur det känns :)

    Här har det inte gått framåt alls på bröllopsfronten på sista tiden. Men nu börjar sambon vakna och inse att det snart bara är ett halvår kvar. Idag ska vi på bröllop och får förhoppningsvis massor av inspiration att sätta igång igen.

    Vi måste boka liveband och frisör, göra klart inbjudningskorten och börja spana efter skor till sambon...

  • Martinaa

    Vi var på bröllop i somras då himlen öppnades sig under stort sett hela dagen. Brudparet fick fotograferas inomhus på feststället, samt på en altan så de fick en (regnig) natur bakom sig i alla fall.
    Vi har tänkt anlita en proffs-fotograf för att ta några studiobilder, just in case om det regnar. Resten av bilderna, utomhus, i kyrkan osv ska min bror och sambons farbror ta. I och med att man inte vet hur vädret blir så känns det bra att boka in oss i studio också. Frågan är bara vad man ska ha för fotograf, den enda jag hittat hittills tar 5000 för en timmes studiofotografering, och då ingår inga digitala bilder utan endast ett tjugotal i album...

  • Bluebride

    Jag ska försöka boka tid för prat med konditorn, men killen är ju upptagen, så vi måste träffas en helg, har ju ingen annan att ta med mig som smakråd heller.

  • Waldekranz

    Precis hemkommen efter ett "träningspass", har tränat på vår suprice dance. Tur att man bara ska dansa en gång, satan vad svettigt det är.

  • Martinaa

    Gah! Jag är kääääär!

    ...i ett hus! Brukar kika in på Hemnet lite då och då och nu finns det där. DET huset! Det har "allt"! Uppfyller i stort sett alla mina krav (och det är inte lite det, haha) och är bara såååå fint. Vill haaaa!

    Är man helt dum som går och funderar på husköp när man sparar till och planerar bröllop?? Sorry för OT-inlägg...

  • CiaLovesAndreas
    Martinaa skrev 2009-10-26 20:37:01 följande:
    Gah! Jag är kääääär!...i ett hus! Brukar kika in på Hemnet lite då och då och nu finns det där. DET huset! Det har "allt"! Uppfyller i stort sett alla mina krav (och det är inte lite det, haha) och är bara såååå fint. Vill haaaa! Är man helt dum som går och funderar på husköp när man sparar till och planerar bröllop?? Sorry för OT-inlägg...
    Jag måste säga att jag är sjuuuukt sugen på att skaffa hus nu. Men ekonomin tillåter inte riktigt både bröllop och hus. Jag vill ju allt på en gång
    Sen det här med ev. bebis gör ju inte saken lättare.
    Är det bebis så måste vi flytta och med andra ord skära ner radikalt på kostnaderna till bröllopet.

    Får man se huset?
  • Martinaa

    Jag vet, egentligen är det ju helt fel tajming, men vad gör man när man hittar "det där" huset då...!? *ylar* Nog att vi tänkt bo i denna lägenheten några år, men det slog mig att bor vi kvar här när vår första bebis kommer (vilket iaf kommer bli inom 2-3 år) så kommer det bli himla trångt. Vi skulle ju inte ens ha nånstans att ställa barnvagnen....! Och va man saknar trädgård på somrarna!

    Länk till bilderna på huset: www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx&view=Images

Svar på tråden MAJ 2010 del 3