jag kan säga att det behövs inte, är det så att man är duktig på att göra tårtor så använder dom något som kallas stöd i tårtorna och det är pinnar som håller upp våningarna..
Sundance skrev 2009-11-25 11:01:05 följande:
Mailade en tjej som gör bröllopstårtor igår och som verkade vara sjukt duktig men hon skulle ha 55kr/bit! Mycket mer än vad jag räknat med men hon verkade förstå precis hur jag menade och nu funderar jag på om den tårta vi tänkt oss faktiskt kostar så mycket så att jag måste antingen tänka om eller räkna om. Vi har tänkt oss en "stacked" modell, alltså byggd i våningar direkt på varandra, alltså ingen tårtställning. Fyrkantig. Hon sa att det krävs typ brownie-botten för att inte bottnarna ska sjunka ner i varandra och det är ju vad vi tänkt ha. Och så gick det inte med bara mousse för då sjunker den. I övrigt ska tårtan vara enkel. Vit sugarpaste eller marsipan (hon sa att paste blev bäst till vår modell) och bara sidenband runt varje våning. Ska det verkligen behöva bli så dyrt???