• Bluebride

    Bröllop 2010 del8

    Någon här som hänger på Facebook?

  • Bluebride

    Vi var brevvänner för några år sedan


    Bettertogether skrev 2009-11-23 12:43:25 följande:
    Tänk att du och jag har en gemensam vän trots att jag bor i Finland!! :D (Emma E-S)
  • Bluebride

    Jag var också mobbad alla skolår, trots det har jag fått kontakt med 18 st från min grundskoleklas och sen andra bekanta som släkt, brevvänner och mailvänner.


    pandis81 skrev 2009-11-23 13:33:38 följande:
    inget du ska skämmas över heller, jag är beroende av BT och jag skäms inte heller över det. Det är bara att jag själv inte har fått ut något av det, men jag hade inte så många kompisar i skolan heller då jag var mobbad i alla skolår.. Det är väl oftast äldre bekanta,skolkompisar som man får kontakt med på sånna sidor. Men samtidigt så är det ju kul att sidorna finns, jag menar hur ska man annars hitta varandra igen.
  • Bluebride

    Nä tjejer, nu ska jag göra ordning oss, vi ska till lilla Flen och handla en docka till Aurora, som var lika stor som henne när hon föddes, ungefär. Ska ha med mig måttband så jag kan mäta dockan bättre

  • Bluebride

    det finns 7 st sabine eriksson på facebook


    Tausen skrev 2009-11-23 17:45:07 följande:
    Shit vad ni skrivit idag, tog ju én evighet att läsa ikapp... :PJag har facebook, tycker det är rätt skoj att ha lite koll på folk :) (Sabine Eriksson heter jag för övrigt)Faktiskt lite tack vare facebook som jag och min m2b lärde känna varann närmare vilket slutligen ledde till att det blev vi :)Köpte manchetteknappar till sambon i födelsedagspresent, ropade hem två par snygga från tradera för mindre än 100:- totalt för båda paren med frakt :) Nån som tog hem dem från england tydligen..ska lägga in bild i galleriet.
  • Bluebride

    lagt till dig, skrev vem jag var så du vet


    mammab skrev 2009-11-23 20:03:13 följande:
    åh manchettknappar hade jag totalt glömt bort, bra då har vi julklappen klar typ haha
    Facebook har jag oxå, totalt beroende haha..Elinor Cedervång heter jag om nå vill bli min kompis!
  • Bluebride

    Så tråkigt. Vi känner lite samma sak då gubben kämpar med att hitta ett jobb då praktiken inte gick som vi ville.

    Karin längtar skrev 2009-11-24 09:17:58 följande:


    Hinner inte med i ert tempo, men nu börjar det närma sig vårt datum! Tyvärr blev jag uppsagd från jobbet för två veckor sedan och slutar redan i mitten av dec, det tog bort lite av glädjen över bröllopet ett tag, men nu är jag igång igen.Igår beställde jag buketten, det var mysigt och floristen hade så många idéer så jag kände mig trygg med att det blir bra.
  • Bluebride

    Så svårt är det inte. Gå in på min sida och sen bildgalleri och ladda upp dina bilder, ha dem inte för stora, då får du minska dem.


    EåN2010 skrev 2009-11-24 09:22:28 följande:
    Sundance: jag vet inte hur man lägger in grejer i mitt galleri.. är inte så duktig...
Svar på tråden Bröllop 2010 del8