Inlägg från: marlinire |Visa alla inlägg
  • marlinire

    Vigsel i Växjötrakten?

    Hej! Vi planerar också att gifta oss i växjö, antagligen på Teleborgs slott, i slutet av augusti nästa år. Jag har preliminärbokat, och ska dit och titta den 7 november. Jag bor nämligen i Luxemburg, så jag har inte direkt möjlighet att åka dit på lunchrasten ;)

    Har annars funderat lite på Osaby säteri om Teleborgs slott blir på tok för dyrt. AnnaMartin - hur fungerar det där? Har ni med egen mat, dricka och personal, eller kan man boka det genom dem? Vad tror ni att ni kommer hamna på för pris per person?

    Det enda vi har hunnit med hittills är grovdesign av inbjudningar, vilket även kommer användas som tema för menyerna och tackkorten, och så har jag chansat och beställt en klänning från Landy. Tänkte att jag ju har gott om tid, så blir den inte bra kan jag alltid hitta en annan.

  • marlinire

    AnnaMartin - tack för svaren! Kommer som sagt att kika på Teleborgs slott i början av november. Om jag inte blir nljd med det de har att säga återkommer jag nog med mer frågor om Osaby :)

    Jag har varit i Luxemburg i lite över tre år. Kom ner för att öva upp min franska och passa barn i en luxemburgsk/svensk familj. Trivdes såpass bra att jag bestämde mej för att leta riktigt jobb. Det resulterade i den mest omvälvande veckan i mitt liv - var på jobbintervju och fick jobbet på stående fot på tisdagen, hittade lägenhet på fredagen och blev tillsammans med min M2B på söndagen. Snacka flyt!

    Och ja, jag är växjöbo från början, även om jag ocksv hunnit med lite Värmland innan jag flyttade till Lux.

    Astro - vi har magenta, mörkgrönt och svart (!) som färgtema, och tanken är faktiskt att mina tärnor ska vara just knallrosa :) har dessutom rosa detaljer på klänningen. Jag tycker bara det är fint med starka färger mot allt oundvikligt vitt på bröllop. Men det är bara min åsikt :)

  • marlinire

    Nu har vi bokat datum! 28 augusti 2010 blir det, pa Teleborgs slott. Glad!!

Svar på tråden Vigsel i Växjötrakten?