• Paja

    Vigsel i Växjötrakten?

    måste ju hoppa in här med!!

    Vigsel Skogslyckans kyrka 14 augusti och fest på Teleborgsslott :D allt bokat och klart, väntar tills februari när provsmakning av menyn är!!!!

  • Paja

    jag låter Jarrko på Gränslös fixa mitt hår, sen blir det brudmakeup hos Make up store....

  • Paja

    Hur gick det för dig på slottet???
    Blev du nöjd??


    marlinire skrev 2009-10-25 22:01:24 följande:
    AnnaMartin - tack för svaren! Kommer som sagt att kika på Teleborgs slott i början av november. Om jag inte blir nljd med det de har att säga återkommer jag nog med mer frågor om Osaby :)Jag har varit i Luxemburg i lite över tre år. Kom ner för att öva upp min franska och passa barn i en luxemburgsk/svensk familj. Trivdes såpass bra att jag bestämde mej för att leta riktigt jobb. Det resulterade i den mest omvälvande veckan i mitt liv - var på jobbintervju och fick jobbet på stående fot på tisdagen, hittade lägenhet på fredagen och blev tillsammans med min M2B på söndagen. Snacka flyt!Och ja, jag är växjöbo från början, även om jag ocksv hunnit med lite Värmland innan jag flyttade till Lux.Astro - vi har magenta, mörkgrönt och svart (!) som färgtema, och tanken är faktiskt att mina tärnor ska vara just knallrosa :) har dessutom rosa detaljer på klänningen. Jag tycker bara det är fint med starka färger mot allt oundvikligt vitt på bröllop. Men det är bara min åsikt :)
  • Paja

    www.granslos.se/page37.php

    står längre ner på sidan, iom att de bara skall lägga mitt hår och inte sätta upp det, kommer jag lite billigare undan, har ju kort hår :D

  • Paja

    vem var det som skulle ha mat från Kök 11 ??

Svar på tråden Vigsel i Växjötrakten?