jag gör sallad efter vad som finns hemma... men jag handlar samtidigt medvetet hem mycket grönsaker osv. Enligt en dietist jag pratat med så har frysta grönsaker lika mycket näring så länge man inte överkokar dem. Så min frys är fylld med grönsaker i olika typer
I skafferiet har jag dem där Go Green förpackningarna...gröna och röda linser, bönor osv.
När jag känner att jag vill ha en lite tyngre sallad tar jag pasta i, en eller två handfull. Tonfisk är ju också jättegott!! Ja allt möjligt!
Sen har jag faktiskt alltid olivolja också, man behöver ju fett även när man ska gå ner i vikt Och kryddor tar jag med, men tänk på att dem flesta kryddor redan innehåller salt! och det undviker jag gärna. Salt är ok i rätt mängd men tänk så mycket det kan bli om 3 av 5 kryddor är saltbaserade....
Problemet är bara att magen blivit lite trög...ska köpa fullkornspasta tror jag
Och sötsuget går ju faktsiskt över när du slutar...men jag har bestämt mig för att inte förbjuda något, men helst ska jag undvika det. En kaka då o då gör ju gott för själen (och det är lättare att stoppa vid 1kaka när man gått en vecka eller två utan godis o kakor )
ercmarras skrev 2009-11-01 21:38:41 följande:
Tack! Är väl det jag tycker är det svåraste, att få det att passa in i vardagen. Med jobb, studier, sambo osv. Men vet att nutrilett inte är det godaste men hade verkligen tänkt försöka att ge det en chans för att börja någonstans och inte bara se det som omöjligt.Vad är det för sallader du äter, jag tänkte mest på varationen?Mitt största problem är nog sötsuget hela tiden och framför allt det jag vill ha bort och att jag ska börja äta regelbundet, inte hoppa över mål för att sedan äta något onyttigt för att inte känna känslan av hunger hela tiden