Inlägg från: Mirey |Visa alla inlägg
  • Mirey

    "Idag stör jag mig på.."

    Men du skojar fick du inte ledigt? Fan va stört!! Du har fan rätt o ta ut 5v semester per år! Kan inte din jävla chef dessa regler lr?? Nää fyfan va surt. Hur ska du göra nu??


    Chris24 skrev 2010-01-15 12:41:51 följande:
    tja, vart ska jag börja?Idag stör jag mig på att jag fick mig en sådan jävla utskällning från chefen igår pga hon mår dåligt egentligen och tog ut det över mig!! Inte nog med det, gav hon inte mig ledigt för bröllopet, varken nu eller sen i Sep när själva bröllopet är.Verkligen rättvist va? ENS BRÖLLOP!! får man inte ledigt liksom?Vet ni vad hon TILLOCHMED säger? Kvinnan är ju från vettet."Du skulle ha kollat med mig vilket datum som var bäst och ha ett bröllop innan du boka nåt"VA?!! Men är kvinnan helt dum i huvet eller?!Jaja, jag fixade tillbaka mitt gamla gamla jobb och det kan gå tillfälligt tills efter bröllopet iaf, tom bättre betalat liksom.. men jag ger dem 1v och ge mig semestern till Mars/April iaf, om jag får den kan jag va här tills den och söka som faaaan nytt tillsvidare annars är det bye bye med OMEDELBAR VERKAN!!!!
  • Mirey

    Att jag har en föreläsning kl 18 och det tar ca 1h för mej att åka in. Tvekar om jag ska eler inte i detta väder!!!!

  • Mirey

    Stör mej på att tärnorna bara kollar o kollar o tar aldrig nått beslut när d kommer till klänningar... stressar upp mej som faaaan för det! Det är mindre än 2 mån kvar...

  • Mirey

    På min smala o beniga kropp!!!!!! Kul att man ser ut som en 5 åring i sin brudklänning!

  • Mirey

    Stackare, vad jobbigt!! Vad är deras problem då?
    Jag kan oxå känna lite så om vår festlokalägare...

    Vafan e d dom som ska gifta sej eller VI? Gör som vi vill annars vrf äger ni o hyt ut stället lixom?

    Hoppas d går bra...


    Sörön10 skrev 2010-02-09 23:19:27 följande:
    Jag stör mig på att vår lokal känns piss! Restaurangen känns skitfel! Det känns som att de motarbetar oss, de låter oss inte vara där och dekorera i vettig tid, det är bara bajs!! Jag gråter och gråter! Vi behandlas som avföring och det känns mest som att vi bara är i vägen! Varför kan man inte vara lite flexibel och service minded?? =(Vi vill vara vid havet och har inget alternativ.. Ska man ta vilken skit som helst?
  • Mirey

    Vad dåligt av honom! Man har juh lust o säga: men kom inte om d inte passar dej dååå!!

    Kan du inte prata med honom då o förklara att d faktiskt är sårande det han säger??!!

    Kathiz å Kimmo skrev 2010-02-10 08:19:43 följande:


    Jag stör mig så till den milda grad på min blivande svåger som är ett riktigt SVIN!!!Han tycker att han är kung å kan trampa å köra över alla! Men jag kan lova honom att han inte kan köra över mig! Jag stör mig på att han gör min sambo otroligt ledsen när han ringer och skäller ut honom pga att vi vill ha ett barnfritt bröllop. Jag stör mig på, nej jag är vansinnigt förbannad på att han ska diktera villkoren för vårt bröllop!!!Jag kokar snart över, men hur ska man få ut ilskan! Ilskan över att han gör illa den jag älskar mest och att han har mage att göra så här!!!Kanske ett I-landsproblem, men skönt att få skriva av mig. Kanske fel tråd, men jag kan lova att jag stör mig på det!!!
  • Mirey

    Jag stör mej på att alla som fått inbjudningar av mamma klagar på ena sångaren vi ska ha o att de tycker synd om mej vilket får mej att bli ännu mer nervös o irriterad o ledsen. Tänker att de inte kommer att ha kul. Men om man kommer dit med den inställningen så är det klart att man inte kan roa sej heller... AAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!

  • Mirey

    Jag e sur för att skorna jag beställde från matildafest vart feeeel!!

  • Mirey

    Jag uppfattar det som att barn som ammas får komma, de som inte ammas får ej komma. Är detta fel?


    källerudd skrev 2010-02-16 15:05:43 följande:
    Idag stör jag mig på att en vän som är bjuden på bröllopet skivit i sin blogg att hon har ångest över att inte få ta med sig sin son för att hon inte ammar honom (han är idag 3 månader och kommer att vara 8 månader) hon har fått en massa med håll och jag är helt plötsligt en riktigt taskig vän som förbjuder henne att ta med sig sin underbara son. Han är verkligen helt underbar, ingen ironi i det, världen söstaste =) Hon har inte frågat mig vad vi menar med "vi ber om en barnfri vigsel och fest, ammande barn är naturligtvis välkomna" hon har inte frågat om det är ok att ta med honom även om hon inte ammar, hon har inte pratat med mig om detta alls. Är det så lätt att misstolka det jag skrev ovan???
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."