Inlägg från: Mirey |Visa alla inlägg
  • Mirey

    "Idag stör jag mig på.."

    Yes. Men hur gammal är barnet? Fattar inte vad som är så svårt o respektera egentligen har man ett barnifri bröllop så har man det!! Man vill juh att de vuxna också ska kunna ha kul o slappna av?!!

    Men prata med henne o förklara då?


    källerudd skrev 2010-02-17 09:38:44 följande:
    say yes skrev 2010-02-16 15:39:02 följande:
    Say yes: Jag pratade med henne igår och hon missförstod mig lite. Så det är utrett =)Mirey: Jo visst på sätt och vis är det så...men hon ammar inte alls och han är ju liten så det är ju inte så att han inte får komma...det är det här att vi inte har råd att bjuda alla barn eftersom det är 25st sammanlagt då måste man dra gränsen någon stanns så då skrev vi så..sen är det inte så praktiskt att ha en två-tre åring som springer omkring vid vattnet...Så gränsen går väl egentligen vid ätande och gående barn.. Hänger du med??
  • Mirey

    Jag stör mej så in i helvette mycket på denna jävla snöö! Kan det sluta snöa? Vi kommer verkligen få kass väder till bröllopet...

  • Mirey

    Men jag gifter mej 27 mars... det lär va slask som fan!!


    Kattpoet skrev 2010-02-17 11:06:49 följande:
    Snö på bröllop är bättre än regn. Jag stör mig på att jag sitter ensam i Sverige och inte har råd att åka till min blivande make i Skottland för behöver verkligen lite kramar.
  • Mirey

    Ska du göra en ansiktsbehandling snutt?


    Alexxxi skrev 2010-02-17 11:35:23 följande:
    Stör mig på att dharmagruppen (för ansiktsbehandlingar) inte svarar när ringer och hänvisar till 5465165343 mobilnr som även INTE svarar!!Och inte minst så stör jag mig på den här jävla snön som aldrig försvinner!!!! Utan det snöar ÄNNU MER istället!!Aggressiv?? Hahaha =P
  • Mirey

    Vas skönt =)


    källerudd skrev 2010-02-17 13:19:10 följande:
    Han kommer att vara 8 månader så naturligtvis får han följa med om de vill...men det är utrett nu!
  • Mirey

    Vad elaka människor som säger så? Är du o din man nöjd med dej sj, vilket NI verkar vara, så ska du inte bry dej om vad andra tycker!! Svårt, men försök!


    Kattpoet skrev 2010-02-17 12:46:00 följande:
    Jag stör mig på att folk tycker jag ska banta in för bröllopet, jag är fin som jag är och jag inte en ytlig karl som gifter sig endast för med mig för hur jag ser ut.I hans ögon är jag underbar, vacker och sexig , hans ser inte mina extra kilon och jag önskade att andra skulle kunna göra det samma.
  • Mirey

    Chris, fyfaaaan vilken idiot! Bra att du sa till!

    Jag stör mej på.... SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!! Asså huuuuuuuuuuur är detta möjligt? Jag e fan depp!

  • Mirey

    vääääääädret o kommunal trafiken i stockholm som alltid blir kaos i detta väder. kan de inte förbereda sej för sånt???!

    jag ska va i stan kl 13 o södertälje kl 18 o träffa floristen. hur ska detta gå till???! nu vill jag ha sommar!

  • Mirey

    På att jag fick halka mitt på motorvägen o bilen svajade höger o vänster. Fyfan asså, jävla snöööööööööö!

  • Mirey

    Men vafan, lånar hon så ska hon juh lämna, inte ska du behöva springa efter dom??!


    Chris24 skrev 2010-03-04 10:01:22 följande:
    Så sjukt irriterad är jag på en av mina vänner idag, hon har lånat 2par av mina skor vilket är helt OK då hon är en nära vän MEN i 4mån nu och hon ska dessutom flytta snart från Skåne till STHLM? Och när jag nu har bett henne i 2v och ge mig dem för ena paret var en present från min bror och jag har aldrig ens använt dem utan hon fick låna dem direkt och andra paret har jag använta 1gång så ger hon mig värsta attityden och frågar "varför stressar du så? lugna ner dig!!" och attityden?! varför??Så nu för hon är så jävla otrevlig så får jag hämta ena paret hos hennes kompis för hon har haft dem där hela tiden i Malmö och andra paret får jag hämta hos hennes farmor! JAG ska alltså åka halva malmö runt för att hämta mina saker HON har lånat! Snacka om att jag inte lånar ut saker igen, inte till henne iaf..så sjukt dålig stil, får väl skylla mig själv för att jag är snäll kanske..
  • Mirey

    Valtrex är receptbelagda som sagt. Jag tar dom så fort jag känner stickningar... Den ska förebygga att viruset ska slå ut, men vettefan asså... man får juh ändå blåsa fastän man tar den, men den gör så att det inte sprider sej... funkar heller inte så bra d heller haha... skitjobbigt!!
    Tänk om man får på bröllopsdagen? Jag dör...

  • Mirey

    Jo, men Valtrex är en tablett man sväljer o ingen salva.


    Kattpoet skrev 2010-03-04 16:22:22 följande:
    Finns inte Anti också när det göller blåsor runt munnen?
Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."