förrätt och buffé, hur funkar det?
För oss var det helt överlägset.
Vi hade förrätt framdukad när alla satte sig, och sedan så hade vi en varmrättbuffé, bestånde av
*helgrillad dubbelmarinerad utskuren biff
*potatisgratäng
*chipotlecreme
*varmrökt pepparlax
*örtagårdssås
*franskpotatissallad
*sallad
'bröd
*ost och smör
Förrätten var en räkrulle florentine, som serverades kall.
Buffébordet var dukat så att man kunde gå på två led och ta mat samtidigt. Vi var 54 gäster och alla var nöjda och glada.Vi hade 2 duktiga servitriser som skötte ruljansen.
Så mitt tips är!
Dela upp så förrätten är framdukad. Tänk smart när ni dukar upp buffébordet så att det ska gå snabbt och smidigt för gästerna att ta maten, snåla inte in på personalen, välj de dyrare kunniga, professionella istf grannens sons kompisar som aldrig lyft en tallrik.
Lycka till