Inlägg från: flopsy32 |Visa alla inlägg
  • flopsy32

    förrätt och buffé, hur funkar det?

    Vi ska ha följande: ca 100-120 pers

    Förrätt: Toast Skagen + en extra osttoast framdukat när gästerna kommer in. Vet av erfarenhet att man är hungrig och "trött" efter flera timmars väntan, därav en extra ostmacka.

    Varmrättsbuffé: olika kötträtter av gris, potatisgratäng, sallad, sås....
    Denna tar gästerna själv från ett fyrkantigt bord, troligen från två håll (el 4).

    Efterrätt: Bröllopstårta (hämtas från samma bord, två håll)

    Nattamat: Chips, godis, dricka, groggabord, frukt (samma bord)

    Vi har sån tur att det finns ett litet rum i festlokalen som går att stänga till med skjutdörrar, där inne dukar serveringspersonalen upp i lugn och ro och sedan bara öppnar dörrarna.

Svar på tråden förrätt och buffé, hur funkar det?